Ice Cream Cathedral (DK) + DJS: Stocken & Svanen
22:00

Billetter: 100,- eller kjøp festivalpass her!

ICE CREAM CATHEDRAL (DK)
At det skjer mye interssant hos våre naboer i sør, er det ikke den minste tvil om! Et av det meste orginale og spennende prosjektene de siste årene, er trioen Ice Cream Cathedral, som til de grader gjør at vi drømmer oss bort til en annen verden, og forføres av den underjordiske vokalen til frontkvinne Anja Lahrmann!
Trioen har spilt på det som er av danske festivaler og klubber etter at deres debutalbum kom ut tidligere i år, og hentet blant annet svært gode tilbakmeldelser fra årets Roskilde!
I juni besøkte de Oslo og våre venner på Gut Feelings. Konsertene overrasket mange, og står igjen som en av de beste konsertopplevelsen for klubbsommeren!

Rett før de setter seg på flyet til Bergen, skal de spille på Belin Music Week, og er virkelig å vei opp i popeliten ute i Europa!
Derfor ser vi veldig frem til danskene skal spille for oss på Landmark under høstens PSF3!

STOCKEN & SVANEN (DJ-SET)
Når septembermørket har lagt seg, og vi er ferdige med en firedagers med konserter! Så trengs det å røre litt på beina, derfor har vi fått tak i Scoken & Svanen aka DJ Stockhaus og DJ Svanevik til å sette i gang de beste danselåtene for oss!

Perfect Sounds Forever #3: Ice Cream Cathedral (DK) + DJS: Stocken & Svanen