Full Pop

Cleo (SE)
Den 25 år gamle rapperen og sangeren Nathalie Missaoui står bak navnet Cleo. Umeårapperen har mottatt utmerkelser som spenner fra Amethyst Azordegan, SR Metropol, P3 til Daily News, og for to år siden hun vant Guldäpple. Cleo har gitt ut en EP og flere singler, og høsten 2011 kom debutalbumet “Left The City Burning”. Hun samarbeider ofte med Syster Sol, Prome, Chords, Adam Tenst, Mofeta & Jerre og Dirty Jens.

Etter konserten kommer Sandra Kolstad for Berlin for å spille plater. Sandra Kolstad disker opp med hiphop og elektronisk, beatbasert musikk fra et bredt spekter i samlingen: Fra det skeiveste til det streiteste – alltid med dansbarhet som minste felles multiplum.

Før konserten vil Anette Basso spille plater og tidsskriftet Fett slipper nummer #3 2013. Det blir både mat og bokbading med forfatterne bak boka Magnhild.

I Fett #3 2013 er alle skribentene menn. Bortsett fra det er det en helt vanlig utgave av Fett. Denne utgaven handler om feminisme i Asia og kjønnsstereotypier i amerikanske komedier. Og om humor som feministisk strategi. Vi kikker i tegneseriearkivet til David Liljemark og snakker med Gjert Moldestad om homofili og fotballkultur. Og så skriver Wasim Zahid om hvorfor minoritetskvinner er sykere enn andre kvinner, og hva som må til for å gjøre dem friskere.

Vi inviterer til bokbad og opplesning med og av forfatterne av Magnhild. En roman om sex, fyll og offentlig forvaltning. Eller som forlaget skriver: En chick lit-roman for deg som hater chick lit.

Magnhild er Inger Johanne Sæterbakk og Guri Idsø Vikens alter ego. Hun har lenge eksistert i form av antibloggeren.com, og nå er hun her i romanform. En gang i livet vil du leser man perfekte kjærlighetsromanen om et magisk møte mellom to mennesker. Dette er ikke den romanen. Med et glass bourbon i handa, en statlig mellomlederjobb på CV-en og en barista under skjørtet klarer Magnhild seg godt alene. Hun har jo også kollegene med sitrusallergi, ei høykulturell venninne i Morgenbladet og en litt for forelska partysvenske. I Magnhilds verden er menn objekter, kultureliten blir kastrert og hverdagslykka er kjemisk fri for lavendelduft.

«Magnhild» er også fast spaltist i Fett. Sæterbakken og Idsø Viken er altså på hjemmebane når de presenterer Magnhild på Fett-slipp.

Dørene åpner ni.

VELKOMMEN!

Cleo (SE) + Dj Sandra Kolstad + Dj Anette Basso + Fett Slippfest