NYTTÅRSFEST FEAT. DJ ANNIE, DJ STOCKHAUS & DJ OLE J MJØS!!!!
22:00

Billetter: 150,-

Garantert festlig uten å være privat og internt; Stedet du kan danse hemningsløst både før og etter midnatt. Og i år blir det dansegalla med Annie som vert. Ikveld har hun fått med seg dj Stockhaus – og årets definitive comeback: ingen ringere enn Ole J. Mjøs – direktøren for det hele!

Annie og Stockhaus er på sin side godt kjente fra før. En kan allikevel kort ramse opp deres siste meritter. Annie er aktuell med trilogien som åpnet med EP’en “A & R” i sensommer. Invisible blei raskt ein klubbhit og fekk strålande kritikker i alt fra Billboard og Time til The Guardian. Pitchfork utnemnde “Invisible” som “best new track” (de har tidligere kåret hennes hits som både årsbeste og topp ti på hele 2000tallet (for “Heartbeat”))

Stockhaus er mest kjent som frontmann i Ungdomsskulen. Nå er han igang med eit fabelaktig dansbart solosett med masse vokal i.https://soundcloud.com/stockhaus. Han er ganske god på å skildre seg selv: “ Stockhaus liker litt pop i sin house og vilde strømninger i sin techno. Stockhaus produserer egen musikk som han presser inn i sine dj-sett. Han har et godt øre og fine meritter. “

Det er allikevel DJ Ole J Mjøs som er den store nyttårsrosinen! Dette er en sjelden sjanse til å oppleve et realt comeback i musikklivet! For noen år tilbake lagde han litervis av musikk og var en del av Ismistik,Open Open Skies og Those Norwegians. Han spiller tung house,tjukk garage ispedd melodiøs detroit techno. Platene hans ble utgitt på ut på Djax,Deconstruction,Reinforced og Apollo records.

Det blir nyttårsfest på Landmark allikevel! Den garantert beste orkesterplassen til fyrverkeriet!