Novelty Sounds 8 år
20:00

Billetter: 100,-

Hvitmalt Gjerde 7” inkludert i billetten.
Dørene åpner 20.00.
Tidlig konsertstart.

Utmark og Novelty Sounds slår seg sammen i en heidundrende sesongavslutning. 2013 rundes av med en førjulsfest av de sjeldne. Møt opp for et julebord av Surf, Rockabilly, 50-tall, 60-tall, swing og evig ungdom.

Inkludert i billettprisen får du Hvitmalt Gjerde sin splitter nye syvtommer “Surfer med Jesus” (Robot Records). Hvitmalt spiller dessuten et sjeldent solo akustisk sett i anledning plateslippet.

Kvelden innledes imidlertid av The Vossa Rebels (nylig profilportrettert over 7 sider i BT-magasinet). Disse unge rebellene har en snittalder på elleve og trekvart år, mens musikken de spiller har en snittalder på 55 år. Med rockabilly og 50-tallsestetikk kommer kvartetten til Landmark med en streamliner direkte fra Voss. Forvent opplæring i god stil og oppvisning i god rock.

I tillegg kommer The Dreamliners fra Trondheim med akkurat den riktige julestemningen. Denne gjengen har gjort det til sitt livs juleprosjekt å fremføre det legendariske albumet “A Christmas Gift for You from Phil Spector” – fra start til slutt.

It’s the final solution to teenage revolution
The total subjugation of the rock and roll nation
Inducted, corrupted, seduced and reduced
Deluded, excluded, shackled and hooded
2013, 2013, 2013, 2013

UTMARK og NOVELTY SOUNDS PRESENTERER: Novelty Sounds 8 år! / Hvitmalt Gjerde (Release, akustisk sett) / The Dreamliners / The Vossa Rebels / Novelty DJs