Klubb Betty ft. Special Guest Elisabeth Lid Trøen
23:00

Elisabeth Lid Troen by Jens Westbye

Klubb Betty er tilbake – og denne gangen skal de danse sommeren i gang!

Det sies at den ikoniske funk-sangeren Betty Davis banet veien for en generasjon grensesprengende kvinner i musikken. Betty gikk bort i februar 2022 og har offisielt fått legendestatus. Hun er den originale «Nasty Gal»; en pioneer og pulsen i klubbkonseptet «BETTY».

8.juni er ikke bare årets første utgave av klubbkonseptets homage til Betty. Det er også Bettys første klubb med (hold deg fast!) live-performance: Elisabeth Lid Trøen.

Som alltid lover de en sassy sjangermiks med funky musikk i fokus og Bettyness i ånden. Det blir både kjente klassikere og nye deilige vibber. Toot toot, beep beep!

ASBI (hun/henne) er en allsidig DJ med et stort hjerte for rytmer. Hun trives best når hun spiller musikk som gjør at folk har det bra. Det er nettopp derfor hun elsker å spille funky musikk. Denne grenseoverskridende og hybride “sjangeren”, gjør det vanskelig å ikke ta del i dansingen. Med sin varierte musikkstil skal Asbi gjøre det hun kan for at dere skal finne glede og rytme i hennes funky låtvalg. Det hele som en hyllest til Betty!

MICHELLE BADIANE (hun/henne) har en groovy spillestil. Hun sverger til gammel undergrunnsdisco- og funk, alltid med innslag av house og afrofunky uttrykk fra et vest-afrikansk rytmelandskap. Til denne spesielle BETTY-kvelden, tar Michi med seg noen sjelfulle Karibiske zouk-perler.

TORA G (hun/henne) kjører en allsidig og leken spillestil, og blander ofte sjangre og uttrykk fra rundt i verden. For å hedre Betty tar hun med seg noen perler av noen låter preget av feite basslinjer, sjelfull vokal og energisk driv. Kveldens mål er å få lokket frem din indre Nasty gal på dansegulvet!

Design er laget av fantastiske Trine Louise Kind Ween.

Doors open: 23:00
Admission: 150,-