Perfect Sounds Forever
Signe Dø
20:00

Artist, låtskriver og produsent Signe Dø slipper sitt drømmende debutalbum “Gi Meg Månen” den 9.februar. Med Live Schau (cello), Kai von Der Lippe (keys) og Elias Tafjord (trommer), vender Dø tilbake til Landmark for releasekonsert den 1.mars. Det er rause 3 år siden hun sist spilte på Landmark under Vill Vill Vest, hvor Bergens Tidende ga en 5-er, med følgende omtale: “..svært kompetent og nærmest atmosfærisk indiepop, med tydelige nikk til Julia Holter og Red House Painters. Låtmateriale begeistrer tidvis med intelligente vendinger og intens rytmikk, anført av en glimrende trommeslager og en vokalist med stålkontroll. Landmark belønner bandet med trampeklapp og det er vel fortjent.”

Signe Dø utforsker grenselandet mellom artpop, trip-hop og tradisjonell singer/songwriting, i et lydbilde preget av eklektiske vokalmelodier, støy og ambiente teksturer, som prosessert klarinett og field recordings. I “Gi Meg Månen” dykker hun ned i en verden uten endepunkt; hvor nye horisonter åpenbarer seg rundt hver sving.

Fra albumet har singlene “Circular Emotions”, “Confusion” og “Fyfaen” blitt listet på “New Music Friday”, “Universitas Anbefaler” og “A-lista”, fått anmeldelser i “Natt & Dag” og “Analogue Trash”, med musikkvideo-publiseringer på “Ballade”.

Med tidligere base i Amsterdam har Dø vært involvert i en rekke musikk- og kunstprosjekter, og tatt tydelig inspirasjon fra den nederlandske alternative scenen. På hjemmebane har hun spilt på scener som Ingensteds, BLÅ, Klubbdagen Øya, Kulturhuset i Bergen og Samfundet, og hadde i 2021 en Nederlandsturné i regi av Popronde Festivalen.

Doors open: 20:00
Admission: 250,-

Tickets