Nix and the Nothings + support: Payphones & Febersyn
21:00

Nix & the Nothings spiller høyenergisk rock med innflytelse fra klassiske og moderne varianter av garage, punk og psykedelia. De har allerede opparbeidet seg et solid rykte for sine elleville liveopptredener:

«Det skal som regel ikke så mye til før lille Victoria når kokepunktet, men Nix & the Nothings måtte ikke spille lenge før moshpiten var et faktum. Akkurat nå er Nix & the Nothings sannsynligvis Bergens beste rockeband» – Petter Lønningen, 5/6 i BT

Debutalbumet «Here Goes Nothing», som ble feiret med to utsolgte releasekonserter i Bergen, har høstet gode kritikker i europeisk musikkpresse og har fått spilletid på blant annet BBC sine radiokanaler.

“The Kinks on Speed!” – Amplified magazine
“Obligatorisk for alle rockere!” – BT

Bandet har nå vært i studio og spilt inn andreplaten, som forventes utgitt tidlig 2024. Det slippes definitivt en singel eller to før denne begivenheten på Landmark.

Support: Payphones + Febersyn

Payphones
PAYPHONES startet som en duo med mål om å spille bråkete og dansbar rock. Plutselig er PAYPHONES en trio som har mål om å spille bråkete og dansbar rock. Med inspirasjon fra rockabilly, punk og surf, spiller PAYPHONES sanger som handler om dansing, paranoid romantikk, avstandsbeundring og dansing. PAYPHONES tilbyr deg muligheten til å danse eller headbange til skranglete gitar i swingtakt, telefonrørvokal med Elvis-slapback, og brumlete bass. PAYPHONES slipper sin debut-EP “SHOOK” i september.

Febersyn
Lokale nykommere Febersyn stiller med sin sjarmerende garage/egg-punk. En kulminasjon av våte mareritt og dansete riff. Hissig og høflig på en og samme tid, levert med den deilige bergensdialekten vi alle elsker. Sjekk ut debut EP-en: https://open.spotify.com/album/7dUdk2UcZJfuGxjOaCCwTk…
CC: 250 + avgift

Tickets

Dørene åpner: 21:00
CC: 250,-