Perfect Sounds Forever
Evig Ferie
20:00

Evig ferie spiller bølgebasert musikk som flyter på følelser. Men hva betyr det? Kall musikken for indie, pop‘n’roll eller hva enn du vil. Det er lyder for din potensielle nytelse.

De har nå spilt sammen i 3 år, og har på den tiden spilt mange konserter og fått vist seg for et bredt publikum. De var blant annet med som support for Bigbang på fjorårets juleturné. De slapp sitt andre album Et merkelig liv i mai, og spilte i den anledning en utsolgt konsert på Parkteatret.

Hvis du kommer deg på en ferie-konsert kan du forvente store luer, store bukser og enda større geetar tones. For ikke å snakke om frekke trommebrekk fra en erfaren hammer fra Hamar. Lydbildet er like lush som en hage på Ullern, med gode hjelpemidler som for eksempel 80-talls chorus og en generøs mengde klang.

Det blir en live-opplevelse like stor som ditt første møte med salt pommes frites.

The Bundy Bunch er Bergens nye favorittband. Trioen har siden sin oppstart på Karmøy i 2019 gjort ingenting fornuftig, frem til nå! Med hjemmebrent plateinnspilling og massevis av erfaring fra tidligere band (This Daze, Longfield & Super Skeleton, Bo Milli), møttes de tre guttene i en skitten og uanstendig forening av det indiepunken skal handle om: raske låter, spille over egen evne med stil, og jobbe med beskjedne midler.

I august 2022 slapp bandet på sin første EP, en naturlig oppfølger til de to singlene de gav ut via In Black Records i 2019. Dette er catchy poplåter gjort på den mest upolerte og kaotiske måten.

Doors open 20:00
Concerts 20:30
CC 225,-

Tickets