Heatwaves + support: Drea — Release concert for «Kappa»
20:00

HEATWAVES
Navnet Heatwaves beskriver musikken godt: Varme bølger av deilig musikk, som gir sommervibber selv på en kjølig novemberkveld. Bandet beveger seg i et landskap av nostalgisk indie og vinker litt til jazz, soul og neo-psychedelia, der beats, chill og hygge står i fokus. Filosofien er enkel: Låter det digg, blir det en låt. I bandet finner du en gjeng rutinerte musikere som du kanskje har sett på scenen med artister som Young Dreams, Paperboys, Miss Tati, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Birgitta Alida, The Real Jobs, Lint, Shaman Elephant, Atari og flere.

Debutsingelen ”Mountain Dew” ble listet på P3 og ble beskrevet av Shell Zenner fra BBC og Amazing Radio som ”It just feels like you´re falling into a jazz-soul infusion of smoothness”.

Jonas Særsten – Tangenter og kor.
Eirik Marinius Sandvik – Gitar og vokal.
Jakob Hjelmeland – Trommer.
Pablo Tellez – Bass og kor.

Drea
“Drea” er et alternativt indie-pop prosjekt med fokus på ærlige tekster om mental helse, frustrasjoner over ‘curve balls’ som livet kontinuerlig sender og kjærlighetsrelasjoner. Drea ønsker å skape tilhørighet og gjenkjennelse med melodiske og melankolske låter for å kjempe mot ensomhet, angst og kjærlighetssorg. Andrea Ådland er en energisk, erfaren musiker som brenner for å skape et trygt univers for lytterne sine for å uttrykke det gode, men også det frustrerende med livet. Hun har vært delaktig i mange prosjekter som låtskriver, vokalist og komponist som Finding Neo og Atari, og som korist for Hannah Storm og Hedda Mae. I 2019 vant Andrea Jazz i sikte arrangert av Vestnorsk Jazzsenter med sitt jazz-pop prosjekt, Andrea Ådland Band. I tillegg turnerte Finding Neo som support for girl in red i 2019.

Doors open: 20:00
Tickets: TBA