Konsept X
Birthday Bash!
22:00

Det har gått seks år siden vi startet Konsept X, og det må feires! Vi inviterer til bursdagsfest på Landmark med open decks etterfulgt av klubb med våre egne DJs og VJ.

22:00 – 00:00 Open decks – påmelding via DM
00:00 – late Konsept X DJ sets

Hvem er vi?
Konsept X er et kultur- og musikkollektiv som består av kvinner med bakgrunn fra kulturarbeid, DJ- og klubbvirksomhet, musikk, kunst og design.

Vi startet opp vårt kollektiv i 2017 med et ønske om å bidra til bedre kjønnsbalanse i klubb- og musikkscenen i Bergen. I løpet av de siste 6 årene har vi arrangert klubbkvelder, konserter, DJ-workshops, samtaler og lytte-sessions. Vi har hatt mange spennende samarbeid med lokale, nasjonale og internasjonale aktører der vi har lært masse, lært bort til andre, delt erfaringer og vokst. Det gleder oss stort at det har skjedd mange positive endringer disse årene, og at bredden i både type klubbkonsepter og hvem vi ser bak decksene rundt i byen nå er annerledes enn for 6 år siden. Fremover vil vi i Konsept X fortsette å brenne for en klubb- og musikkscene som skaper rom for flere.

Vi har alltid vært opptatt av å lage plass til nye fjes, og det vil vi også gjøre denne kvelden! Vi inviterer til 2 timer med open decks — altså en åpen invitasjon til å spille sammen med oss denne kvelden. Vi kjører påmelding i forkant, så send oss en DM om du har lyst- så organiserer vi spilletider.

Arrangementet er støttet av Bergen kommune.

Doors open: 22:00
Tickets: 100,-