Welhaven Kollektiv at Landmark
20:30

Welhaven kollektiv på Landmark! Du har kanskje sett den oransje appelsin som de siste 2 årene har prydet skilt og lyktestolper i og rundt bykjernen. Du har kanskje gått og lurt på hva som er meningen med dette livet, meningen med denne byen og disse folkene. Appelsiner er juicy, kunsten er saucy – Hvem er dere? Hvem er vi? Hvem er oss?

Welhaven Kollektiv er et sonisk og visuelt kunstnerkollektiv som startet opp i januar 2021. Kollektivet består per dags dato av nærmere 30 kreative kvinner og menn i aldersgruppen 16-35 år som daglig jobber med egne prosjekter i tillegg til flere samarbeidsprosjekter innad og utad gruppen. Det kunstneriske virket i kollektivet er spredt ut blant billedkunstnere, grafiske designere, fotografer, musikere, lyrikere, produsenter, lydingeniører, og tekstilkunstnere. I tillegg har vi medlemmer som driver administrativt arbeid med og rundt artistene.
Welhaven Kollektiv inviterer nå til konserter og kunstutstillinger på Bergen Kunsthall Landmark den 28.april!

Hva kan du forvente?
Det siste året har vårt kollektiv ekspandert. Nye konstellasjoner, nye band. Artister og kunstnere vil bli annonsert fortløpende frem mot kvelden. Vi kan love eternal vibes, band og konstellasjoner du aldri har sett eller hørt, malerier og kunstverk som aldri tidligere har sett dagens lys. Natten blir så fullkommen med et avsluttende DJ-sett og våres dansende kropper.

Artister og kunstnere vil bli annonsert fortløpende

Doors open: 20:30
Tickets: 250,- / 200,-