Perfect Sounds Forever
Aiming for Enrike + supp: Drongo // Landmark
20:00

Aiming For Enrike har i mange år turnert over hele verden, med sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows. Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. «Music For Working Out» fra 2020, viste en retro-futuristisk side av bandet, som luktet av Talking Heads, Mr. Oizo og 80s science-fiction.

Duoen er nå klare med sitt femte album, «Empty Airports». Med et atmosfærisk og massivt uttrykk, tar de musikken lengre inn i et svevende, minimalistisk, elektronisk og ambient landskap. «Empty Airports» ble komponert og spilt inn i refleksjon av det stille Covid19-livet under de langsomme nedstengningsmånedene i 2020 og 2021. Ikke bare er dette duoens lengste album, men det er også deres første dobbeltalbum! Låtene er inspirert av og befinner seg et sted mellom Thom Yorke, Sahra, Nils Frahm, Jon Hopkins, Steve Reich og King Crimson på 80-tallet.

Omslagskunsten til «Empty Airports» er kronen på verket. Thor Merlins unike cover-art er en generativt designet collage, bestående av utsnitt fra 19 digitale malerier og ti bilder skapt med shader-programmering i Sakuhin: et egenprodusert open source-program som Merlin også kommer til å bruke til live-coding av visuals under Aiming for Enrikes konserter i 2023. Albumcoverets enkeltbilder blir tilgjengelige i sin helhet som NFT-er.

«Empty Airports» slippes på Jansen Records i januar 2023, før Aiming For Enrike legger ut på en omfattende Europaturné!

Tickets

20:00

250,-