UFLAKKS
Slomosa + supp: Nix & the Nothings (U18-concert)
20:00

Etter åtti(!) konserter i 2022, dundrer tundrarock-fenomenet Slomosa på an igjen i 2023 – året de endelig slipper musikk igjen.
Bergensernes debutalbum slo ned som en bombe på den internasjonale stonerrock-scenen sent i 2020, og kvartetten ble fort plukket opp og booket til øst og vest da verden omsider åpnet igjen. Turnéene med Kyuss-legendene i Stöner (US), Orange Goblin (UK) og Sasquatch (US) førte bandet fram foran publikum i 17 europeiske land i 2022, og konsertåret toppet seg med deres uventede opptreden i et stappfullt telt foran 8000 publikummere på franske Hellfest.
Deres driv og utrettelige spilling har gitt dem et rykte som et helt spesielt live-band blant publikum og anmeldere – et live-band som fortsetter å levere kompromissløst kveld etter kveld. Med deres særegne miks av høy energi og tung hengemyrsriffing, eksploderer rockeklubbene til et intenst kok av de sjeldne når bandet setter i gang med sin catchy riffing.
Etter en vinter hvor de har høstet av riffene sine og kokt opp ferske låter klare til servering, er det et heltent Slomosa-beist som tar fatt på veien. Ikke gå glipp av en av årets store rockekonsert-høydepunkter, som kommer til deg i februar og mars.
Support: Nix & the Nothings

20:00
CC: cc: 150/100,-

ID: This event is for an audience under 18 years old.