Søk
Arrangement
Bill Orcutt, Pinquins, DJs iLL Tariq & Sambucca Queen Utmark   Landmark  Konsert, Klubb


Utmark inviterer til en helaften med den legendariske gitaristen Bill Orcutt, norske slagverkstrioen Pinquins med et nytt verk av Lasse Marhaug, og Dj-sets fra DJs iLL Tariq og Sambucca Queen.

Dører åpner kl.20:30
Konsertstart kl.21:00

Billetter: 150,- / 50,- for medlemmer i nyMusikk og Borealis Listening Club.
Gratis for medlemmer i Bergen Kunsthall og studenter ved KMD og BAS.

BILL ORCUTT
Amerikanske Bill Orcutt har bakgrunn fra det legendariske støyrockbandet Harry Pussy, som var med å definere sjangeren på nittitallet sammen med band som Sonic Youth og The Dead C. Sist Orcutt besøkte Utmark var i 2013, og siden den gang har han befestet sin posisjon som en av de mest særegne gitaristene den eksperimentelle musikken har å by på, med en intens og kantete spillestil som trekker like mye veksler på Cecil Taylor som John Fahey og The Dead C og et repertoar som spenner fra rural blues og salmer til avantgarde. I høst slipper han platen Odds Against Tomorrow og er i den forbindelse på rundreise i Europa.

PINQUINS
Pinquins er en grenseoverskridende slagverktrio i stadig utvikling, som er opptatt av å utfordre og utvide formatet de jobber innenfor. De bruker kropp og stemme som en naturlig del av sitt instrumentarium, og samarbeider med komponister og utøvere både fra samtidsmusikken og andre sjangere. Med sitt svært visuelle repertoar og sin unike sceniske tilstedeværelse, har trioen gjort seg bemerket som et av de mest nyskapende unge ensemblene på den norske samtidsmusikkscenen. Trioen består for anledningen av: Ane Marthe Sørlien Holen, Johanne Byhring, Jennifer Torrence.

iLL TARIQ
Dj ill Tariq aka SykTarik har vært en aktiv kraft i klubbmiljøet siden ung alder. Han har blant annet drevet klubbkonseptet Mint Green Lean sammen med Drippin på Landmark, E V O L V E R i Stockholm og var innom Digitalo et par ganger wayback.

SAMBUCCA QUEEN (a.k.a Vilde Tuv)
Sambucca Queen er en trance og hardcore dronning fra Helldalsåsen.

Til toppen