Søk
Arrangement
Jungelen SommerSession: Faratuben (MA/DK) + Stig Paa & Simon A.   Landmark  Konsert, Klubb


JUNGELEN SOMMER SESSION

Yes Jungelen family - takk for en vill 'Brasil Spesial' (!!!). I laaaang tid har vi gledet oss til å kunne presentere hele veien fra Mali og Danmark - bandet Faratuben - som på europaturnéen sin gjør én konsert i Norge - og det er hos oss 1.juni på vår årlige sommer session. Favoritt-dj's Stig Paa & Simon Alejandro spiller musikk for dansegulvet før og etter konsert. Ana Jorge styrer lys og vi kjører opp nye dekorasjoner spesielt kjøpt inn for anledningen. Vi er stoked på å se dere på Landmark Bergen en siste gang før ferien.

🇲🇱🇩🇰
FARATUBEN

SORY DAO: vokal
DIEUDONNE KOITA: bass
ERNEST KOITA: gitar
MIKAS BØGH OLESEN: keys
JAKOB DE PLACE: trommer
KASSIM KOITA: balafon

Navnet 'Faratuben' er en miks av ordene Farafi (svart) og Toubabu (hvit) - mens gruppen består av toppkvalitets-musikere fra Mali og Danmark. Istedenfor å spille tradisjonell koramusikk - som vi kjenner fra Toumani Diabaté og Salif Keita - representerer Faratuben bobo-kulturen - der bobo-musikk hovedsaklig er laget for festen - og er tradisjonelt spilt med balafon og 'talking drums'. På begynnelsen av 2000-tallet kunne man på små klubber i Bamako høre mer og mer moderne bobomusikk; det nye soundet var mer elektronisk og røffere enn tidligere. Faratuben har nå fornyet denne stilen og skapt deres eget sound - som nå sprer seg i den kulturelle hovedstaden i Mali. Det er tydelig at musikken er laget i dag - uten å spare på bruken av synthesizere og tunge klubb-beats - samtidig som de er dypt forankret i tradisjonene fra bobo-landsbyene. Gruppen turnerer for tiden i Mali, Tanzania og Kenya - og som de forteller oss selv er de ekstremt giret fremfor gigen på 'Sommer Session' - som blir deres første konsert i Norge.

MUSIKK: https://bit.ly/2LL1Whc
INSTA:
________________

✭ STIG PAA

Stig Paa er en god venn av oss med lang fartstid som b-boy & platesamler/dj. Han er stifteren av konseptene ‘Digelen’ og ‘Soul Klubb’ - og kan uten å overdrive sies å ha en av Norges desidert råeste afro-platesamlinger. Etter flere turer på reise i Afrika og med mange år bak seg med stor kjærlighet for afrikansk musikk gir det stor mening å ha denne mannen med oss denne kvelden. Stig Paa spiller og på div. breake-jam’s rundt omkring i Europa (bl.a. 'Real Deal Jam' i Oslo) der han representerer 'Digelen' og 'Bergen Style Bombers'.

MIX: https://bit.ly/2VxgdSU
INSTA:
________________

💣SIMON ALEJANDRO

Simon Alejandro er fast DJ på klubbkveldene våre og er kjent for å spille og presentere den beste dansemusikken fra karibien, sør-amerika og afrika. Når hovedpersonen bak Jungelen ikke dj'er, booker og setter sammen nye grupper - er han fast radiovert på Vers Libre og er ellers aktiv i vår relativt nye perkgruppe Jungelen 90. Etter en busy vinter med viktige oppvarmingsjobber for bl.a. den etiopiske jazzlegenden Mulatu Astatke - er Alejandro nå til sommeren klar for spillejobber i Danmark og Frankrike.

MIX: https://bit.ly/2Gw62GL
INSTA:
________________

🔶JUNGELEN

"D'bare en familieting...."

Vi er en bergensk musikk-platform stiftet i 2011. I tillegg til å gi ut musikk har vi og arrangert klubbkvelden vår på Landmark siden 2016, og vår faste podcast «Jungelen Show» høres på Vers Libre én gang i mnd. Fokuset vårt ligger på å presentere lokale og internasjonale liveartister, dj’s og dansere - samtidig som vi hele tiden bygger på nettverket vårt - som er basert på en felles lidenskap for musikk og dans. En ting vi er glad i er å sette sammen grupper der flere av de gjeldene artistene aldri har samarbeidet før. Vi står blant annet bak grupper som «Angola 70», «Jungelen 90», «Os Loucos» og «El Parche». Klubbkvelder som «Brasil Spesial», «Afro Spesial», «Internasjonal Session» og «Colombia Spesial» har ført til at Bergens Tidende har beskrevet oss som et av Bergens mest særegne klubbkonsepter.

INSTA:
HJEMMESIDE: www.jungelen.org
SPOTIFY SPILLELISTE: http://spoti.fi/2Emg9sg
PODCAST: https://bit.ly/2PO8k4c
________________

::::: PRAKTISK INFO :::::
* 20 ÅR // CC: 130 KR ✭ 100 KR ETTER KONSERT.
* INGEN FORHÅNDSSALG AV BILLETTER
* GARDEROBE I UNDERETASJEN
* VERGEORDNING ? KONTAKT:

Til toppen