Søk
Arrangement
Jungelen pres: Brasil Spesial: Os Loucos (live) + DJ Simon Alejandro   Landmark  Klubb, Konsert


✭ ✭ ✭ JBS ✭ ✭ ✭

Yes Jungelen family ! Etter en laaang vinter har vi endelig kommet til vårsesongen og vi feirer det hele med 'Brasil Spesial' - der det eksklusivt sammensatte bandet 'Os Loucos' med Gabriela Garrubo i spissen spiller samba og funk - mens Simon Alejandro dj'er før og etter konsert. Ana Jorge styrer lys. I tillegg åpner vi ekstra tidlig og presenterer en fotoutstilling med div. bilder fra Rio De Janeiro. Vi er ekstremt giret på å se dere på Landmark Bergen lørdag 4.mai !

🇧🇷OS LOUCOS:

GABRIELA GARRUBO - vokal
JONAS HAMRE - saksofon
PABLO TELLEZ - bass
OLE ANDRE FARSTAD - gitar
SIGURD STEINKOPF - trommer/perk
AMUND NORDSTRØM - trommer/perk

'Os Loucos', eller på norsk «De gale» er den nye gruppen som er spesielt satt sammen til denne kvelden. I front finner vi den norsk-brasilianske jazzsangeren Gabriela Garrubo, som sammen med en over gjennomsnittet god gjeng bergensmusikere fremfører samba og funk fra 70-tallets Brasil. Forvent dere nyskapende tolkinger av dødelige dansbare låter fra blant andre Milton Nascimento, Emilio Santiago, Jorge Ben og Clara Nunes. Ut i fra Simon Alejandro sin platesamling har Os Loucos valgt ut en unik setlist med noe av det beste brasiliansk musikk har å by på.

________________

✭ Simon Alejandro

Tilbake i byen etter 2 uker på Guadeloupe med rom, fisk og strender - men viktigst av alt med ny inspo- og ikke minst en smekkfull platebag fylt opp med de frekkeste låtene som for vane setter fyr på dansegulvet. Med stor kjærlighet for brasiliansk musikk varmer han opp for 'Os Loucos' og fortsetter etterpå festen til seeeint. Når hovedpersonen bak Jungelen ikke dj'er er han fast radiovert på Vers Libre og er ellers aktiv i vår relativt nye perkgruppe Jungelen 90. Alejandro står og bak kveldens fotoutstilling med engangskamerabilder tatt på reise til Rio De Janeiro i 2016.

MIX: https://bit.ly/2Gw62GL
INSTA:
________________

🔶JUNGELEN

"D'bare en familieting...."

Vi er en bergensk musikk-platform stiftet i 2011. I tillegg til å gi ut musikk har vi og arrangert klubbkvelden vår på Landmark siden 2016, og vår faste podcast «Jungelen Show» høres på Vers Libre én gang i mnd. Fokuset vårt ligger på å presentere lokale og internasjonale liveartister, dj’s og dansere - samtidig som vi hele tiden bygger på nettverket vårt - som er basert på en felles lidenskap for musikk og dans. En ting vi er glad i er å sette sammen grupper der flere av de gjeldene artistene aldri har samarbeidet før. Vi står blant annet bak grupper som «Angola 70», «Jungelen 90» og «El Parche». Klubbkvelder som «Brasil Spesial», «Afro Spesial», «Internasjonal Session» og «Colombia Spesial» har ført til at Bergens Tidende har beskrevet oss som et av Bergens mest særegne klubbkonsepter.

INSTA:
HJEMMESIDE: www.jungelen.org
SPOTIFY SPILLELISTE: http://spoti.fi/2Emg9sg
PODCAST: https://bit.ly/2PO8k4c
________________

::::: PRAKTISK INFO :::::
* 20 ÅR // CC: 150 KR ✭ 100 KR ETTER KONSERT.
* INGEN FORHÅNDSSALG AV BILLETTER
* GARDEROBE I UNDERETASJEN
* VERGEORDNING ? KONTAKT:

Til toppen