Søk
Utstillinger
MYLDER 2013   —  I forbindelsen med Kunst-og designhøgskolens årlige masterutstilling inviterer vi alle barneskoler i Bergen og omegn til å være med på prosjekt Mylder. Med Mylder 2013 blir det fjerde gang vi arrangerer et prosjekt sammen med en av byens unge kunstnere, som vil arbeide sammen med barna i Bergen.
I år inviterte vi kunstneren Håkon Holm-Olsen, som avsluttet sin master på Kunst – og designhøgskolen i Bergen i 2012. Holm-Olsen arbeider med tegning og collage, og med funne ting fra hverdagen, som kan være alt fra et rart bilde i et blad, en merkelig skulptur, en historie eller en spesiell opplevelse.

Barnas arbeider fra samarbeidsprosjektet med Holm-Olsen stilles ut i den avsluttende utstillingen Mylder 2013 i Bergen Kunsthall. Utstillingen ble høytidelig åpnet lørdag den 4. mai kl. 11:00, og stod ut søndag den 5. mai.

Det ble selvsagt servert utømmelige mengder av brus, saltstenger og twist!

Vi takker følgende klasser som var med på prosjektet: Varden (1.kl.), Kronstad (2.kl.), Kringlebotn (6.kl.), Olsvik (7.kl.), Damsgård (3.kl.), Møhlenpris (3. og 4.kl.), Sælen (7.kl.), Søreide (4.kl.), Skjold (4.kl.), Mjølkeråen (4.kl.), Christi Krybbe (2.kl.).
I tråd med Holm-Olsen sitt kunstnerskap arbeidet barna med collage og installasjon. De klippet ut bilder fra eldre National Geographic, samlet over flere år av Holm-Olsen, noe som gav arbeidene en særegen estetikk.


Håkon Holm-Olsen har hatt flere utstillinger i Norge og i utlandet, blant annet ”Kodenavn:China Palace”, en soloutstilling i en leilighet i Bergen, produsert av Tag Team Studio (2012), Knipsu´s gruppeutstilling”The end will show what tomorrow brings” i Hämeenlinna, Finland (2012),og ”Last Day.”, Cartell Gallery, London (2012) . Han er også aktivt involvert i BLOKK, et atelierfellesskap og visningsrom i Bergen.

Til toppen