Søk
Arrangement
PlayDate: Kim Myhr Solo + A.Myhr/T.Sandbakken/M.Doneda   Landmark  Klubb


PlayDate runder av februar med en flott akustisk improkveld! Solokonsert med den alltid oppfinnsomme gitaristen Kim Myhr mutters alene med akustiske gitarer, visper og annet krimskrams.
Billetter: 60,-

Bror Adrian Myhr kontrabasserer med sin mastermakker Tore Sandbakken bak trommesettet og selveste Michel Doneda [F] på saksofoner.

Adrian Fiskum Myhr (kontrabass) og Tore Sandbakken (trommer) har i en årrekke spilt sammen i et titalls forskjellige konstellasjoner innen jazz og fri-improvisert musikk, og startet høsten 2010 sitt felles masterstudie ved Norges Musikkhøgskole. Gjennom sitt arbeid med å løsrive seg fra den tradisjonelle komp-rollen har duoen skapt et lekent og samtidig utfordrende lydlandskap. De jobber med å finne nye måter å spille på instrumentene og for å få til dette bruker de blant annet preparasjoner.

Michel Doneda (f. 1954) fra Frankrike er en av verdens ledende improvisatører. Med over 50 utgivelser bak seg og en rekke samarbeid med mange av verdens fremste improvisasjonsmusikere som Lê Quan Ninh, Keith Rowe og Gunter Muller, står han som en av vår tids viktigste foregangsmenn innen improvisert musikk.

PlayDate omfavner all musikk som tar i bruk improvisasjon i en eller annen form - alt fra minimalistisk improvisasjon til støyrock. Som oftest inviteres to band med ulike konseptuelle utgangspunkt, i et håp om å samle et ulikt publikum for å oppleve nye typer musikk og uttrykk. PlayDate har som mål å skape en samlende scene for all forekomst av improvisasjon, hvor sjanger og hype er irrelevant, og musikk og skaperevne står i sentrum!

Til toppen