Søk
Arrangement
Jungelen pres: Vestland Sound Machine + DJs Henrik Svanevik / Simon Alejandro   Landmark  Konsert, Klubb


Etter en veldig fet kveld sist gang med besøk fra Danmark tar vi det nå tilbake til Bergen når Vestland Sound Machine gjør sin første konsert hos oss - med lokalprodusert ghanesisk folk/techno. Det blir nytt & dansbart - og vi er superstoked over å presentere det vi ser på som et av byens mest nyskapende og interessante band. Favorittene Henrik Svanevik og Simon Alejandro spiller før og etter konsert.

CC: 130 KR,- / 100 KR,- ETTER KONSERT
20 ÅR


***********************

💣Vestland Sound Machine

Abu Adonaba
Henrik Angermund
Jens Kristian Rimau

Mens noen lar seg inspirere av sol og hvite strender, så må andre la seg inspirere av evig regn, et hav av tåke og en dyster framtid. I Vestland Sound Machine møter Ghanas tromme-tradisjoner Berlins mørke techno-scene og Bergen møter seg sjøl i døren. Det er sånn det er når du bor i en liten by og regnet høljer ned. Folk snakker ikke til hverandre på busstoppet, men bra ting oppstår inne i studio. Det hadde seg nemlig slik at Abu Adonaba, Henrik Angermund og Jens Kristian Rimau alle var nysgjerrig på noe nytt og gøy og de ville helst kunne danse som afrikanske roboter. De var nysgjerrig på hverandres lyder og mens Abu tok fram trommene og det han hadde i sekken fra Ghana, så begynte Angermund å skru på cutoffén mens Jens Kristian programmerte synthene.

MUSIKK: https://soundcloud.com/vestlandsoundmachine/bajoo

*************************

🔷Henrik Svanevik

Endelig har vi gleden av å ha en av våre favoritt-dj's tilbake i Jungelen! Den tidligere Robothøvdingen, konsertbookeren, klubbpromotøren og kunst- og kulturambassadøren tenker for tiden mest på podkaster, når han ikke spiller på et meget selektivt utvalg av arrangementer rundtomkring i byen. Svanevik har holdt på som DJ i neesten to tiår - og har for anledningen pakket platebagen med både house, disco, soul og funk.

INSTA:
HJEMMESIDE: henriksvanevik.no

***********************

🔶JUNGELEN

Vi er et bergensk plateselskap stiftet i 2011 av Simon Alejandro. I tillegg til å gi ut musikk har vi og arrangert klubbkvelden vår på Landmark siden 2016, og vår faste podcast «Jungelen Show» høres på Vers Libre én gang i mnd. Fokuset vårt ligger på å presentere lokale og internasjonale liveartister, dj’s og dansere - samtidig som vi hele tiden bygger på nettverket vårt - som er basert på en felles lidenskap for musikk og dans. En ting vi er glad i er å sette sammen grupper der flere av de gjeldene artistene aldri har samarbeidet før. Vi står blant annet bak grupper som «Angola 70», «Jungelen 90» og «El Parche». Klubbkvelder som «Brasil Spesial», «Afro Spesial», «Internasjonal Session» og «Colombia Spesial» har ført til at Bergens Tidende har beskrevet oss som et av Bergens mest interessante klubbkonsepter.

INSTA:
HJEMMESIDE: www.jungelen.org
SPOTIFY SPILLELISTE: http://spoti.fi/2Emg9sg
PODCAST: https://bit.ly/2PO8k4c

"D'bare en familieting...."

**************Til toppen