Søk
Arrangement
Jungelen presenterer Stig Paa & Simon Alejandro   Landmark  Klubb


23.00
20+
CC: 100 NOK
Jungelen presenterer:

⭐ Stig Paa & Simon Alejandro ⭐

«.....En kveld dedikert til den beste dansemusikken fra Afrika, Latinamerika, Kappverde og alt i mellom... 100 % gode vibber & hot dansegulv....»

Vent litt... hør denne mens du leser videre:
https://www.youtube.com/watch?v=hHSB4K8JDsw

😍😍😍

Ok... Hvordan kickstarte ny sesong med Jungelen på riktig måte ? Svaret er enkelt... Stig Paa & Simon Alejandro teamer opp og spiller sammen fra start til slutt; forvent dere den frekkeste afro-funken fra vest-afrika, den mest sexy cumbia’en fra sør-amerika og de mest elleville låtene fra karibien... Spesialdrinker i baren, salg av nytt merch & generelt mad god stemning på Landmark med et av byens beste lydsystem...!

*************************

✳️ Stig Paa (Digelen / Bergen Style Bombers):

God venn av jungelfamilien med lang fartstid som b-boy & platesamler/dj. Han er stifteren av konseptene ‘Digelen’ og ‘Soul Klubb’ - og kan uten å overdrive sies å ha en av Norges desidert råeste afro-platesamlinger etter flere reiser til Afrika. Stig Paa spiller og på div. breake-jam’s rundt omkring i Europa; sist i Slovenia og på Real Deal i Oslo. Det er over et år siden han har spilt med oss og det er en glede å ha han tilbake i Jungelen på sesongåpningen vår!

INSTA:
MIX: https://bit.ly/2vMmnyL

****************************

✴️ Simon Alejandro (Jungelen):

På plass igjen i byen etter en busy sommer med spilling på Nattjazz, Dragefjellet Minifestival, Trevarefabrikken og Le Mellotron i Paris. På DJ-fronten er Alejandro blant annet kjent for å spille dansbare låter fra land som Colombia og Brasil, og har for anledningen lovet oss en hel del ny musikk fra Kapp Verde og Angola. Dette blir garantert en kveld dere ikke vil gå glipp av når han stepper opp sammen med Stig Paa.

INSTA:
MIX: https://bit.ly/2Gw62GL

*************************

🔶 Jungelen:

Vi er et bergensk plateselskap stiftet i 2011. I tillegg til å gi ut musikk har vi og arrangert klubbkvelden vår siden 2016. Fokuset vårt ligger på å presentere lokale og internasjonale liveartister og dj’s, samtidig som vi hele tiden bygger på nettverket vårt - som er basert på en felles lidenskap for musikk og dans.


** SPOTIFY SPILLELISTE **
http://spoti.fi/2Emg9sg

** UTGIVELSER **
https://spoti.fi/2ylbh8y

** BÆRENETT & T-SKJORTER **
https://bit.ly/2KDbZPc

** INSTA **

Til toppen