Søk
Arrangement
DJ Pika / Multitati Bass & Rytmer   Landmark  Klubb


Cc: 100kr.
Aldersgrense 20 år.
3. februar inviterer DJ Pika og Multitati til B&R på Landmark, et nytt klubbkonsept med bass og rytme i sentrum. Vi spiller blant annet Afrobeat, Kizomba, Kuduro, Baile Funk, Dancehall, Latin house, Afrohouse, Zouk, breakbeat, Moombathon ++.

Vi skal lage en klubbkveld uten (lande)grenser, med rytmisk musikk fra alle verdens kanter. Med andre ord blir det gode muligheter for å danse deg både glad og svett. Sexy musikk for sexy mennesker.

Kom og dans med oss ♥

MULTITATI er mest kjent som soulartisten Miss Tati, men når hun tar på seg DJ-hatten og blir om til MULTITATI tar hun deg med inn i et dansbart, rytmisk og hett univers. Med en herlig blanding av afrobeat, afro house, dancehall, baile funk og kuduro skrur hun stemningen hardt opp!

DJ Pika er Ingrid og Asbjørg, en duo som har etablert seg i Bergen de siste årene på flere av byens utesteder. Pika spiller for det meste rytmisk musikk og liker å lage en «global» klubbsfære når de spiller. På Landmark har de tidligere arrangert House of House, men denne gangen går de sammen med Multitati om klubbkonseptet B&R.
https://www.mixcloud.com/P1ka/

Til toppen