Søk
Arrangement
Húm (live) + DJ's Kat, Pika, Simon A Jungelen Vinter Session:   Landmark  Klubb, Konsert


For å avslutte 2017 på riktig måte, etter så mange klubbkvelder hvor dere har danset fra åpning til stenging, har vi stelt I stand en av de feteste lineup’ene vi har gjort sålangt;

Bergensfavorittene i Húm (Pop, jazz – eller islandsk soul som vi kaller det) med Rakel Anna Kristjánsdóttir I front – spiller live, mens dj-lineup’en består av den engelske (hun er jo nesten bergensk?) damen Kat, som gjorde sitt første dj-set på Red Light Radio for noen mnd. Siden. I tillegg har vi gleden av å presentere DJ Pika (Asbjørg Breines og Ingrid Indreeide) som har lovet oss mye afrohouse og latinhouse. Vår faste Simon Alejandro kommer inn fra Paris med sine siste musikkoppdagelser (afro, brasil, karibisk)


23.00: Kat + Happy Hour!
00.00: Húm (live)
00.30: DJ Pika & Simon Alejandro

******************************

Húm er et bergensbasert band som ble startet av Rakel Anna Kristjánsdóttir i August 2015 da de spilte sin debutkonsert på Rust i København. Húm har i løpet av kort tid utviklet et særegent uttrykk med sin blanding av islandsk vokal, klanglandskaper, fengende melodier og en sterk rytmeseksjon.

Som gode venner av jungelen-familien er det andre gangen de spiller på klubbkvelden vår; de åpnet første kvelden vår i januar 2016 med et smekkfult Landmark og i overkant god stemning. De droppet nettopp singelen "Án Pín (An Thin)" som du hører her:

https://open.spotify.com/track/7lOaU3I5apyT9n6U0cK8uj

Rakel Kristjánsdóttir/ vokal
Bård Aarvik/ gitar og elektronikk
Mathias Marstrander/ gitar og elektronikk
Nils Henrik Sagvåg/ bass
Jonas Hamre/ saksofon
Jon Trygve Olsen/ saksofon
Cato Lyngholm/ trommer

******************************

DJ Kat: kommer inn fra Amsterdam der hun blant annet har et internship hos Red Light Radio, der hun har gjort et par dj-sets den siste tiden, og hun har lovet oss "I just choose some funky disco-ey things and it'll be fun n fine". Hun gjør oppvarmings-set'et samtidig som vi har Happy Hour! Altså gode priser i baren. Kat står vanligvis for oppsig så ikke regn med noe annet for hennes første dj-set i Jungelen!

https://www.mixcloud.com/RedLightRadio/kat-red-light-radio-09-08-2017/

*******************************

DJ PIKA: er Ingrid og Asbjørg, en DJ duo som elsker rytme og bass. Urban klubbmusikk ligger høyt på listen, og det siste året har de spilt mye afrobeats, afro-house, latino-house, koduro, tribal og bass. Pika liker å overraske med innslag av skjulte skatter fra alle verdens hjørner. Med andre ord passer det perfekt å invitere dem inn på vår faste Vinter Session. PS vi har prøvd å få dem med i en god stund nå og vi er mad fornøyd med å endelig ha fått dem med! Ydmyke folk med god stil!

https://www.mixcloud.com/jungelen/jungelen-guest-mix-dj-pika-terra/

*******************************

DJ Simon Alejandro: er hovedpersonen bak plateselskapet og klubbkvelden Jungelen. For tiden bor han i Paris og jobber med nytt album som rapper, men er som alltid på jakt etter ny brasiliansk, afrikansk, latinamerikansk musikk som funker på dansegulvet. I det siste har han vært mye rundt på loppemarkedene i Paris og funnet musikk fra Guadeloupe og Martinique som skal funke perfekt på Landmark, som har et av byens beste lydanlegg!

https://www.mixcloud.com/LeMellotron/alejandro/

********************************

Til toppen