Søk
Arrangement
Grunnlove Train   Landmark  Klubb, Konsert


NORGE! Å LØ!

Tradisjonen tro inviterer Landmark til en storfeiring av en av årets beste dager! Med en live konsert med Bergens nye yndlingsband, internasjonal innflyging og DJ-sett fra tre av Norges kanskje mest sjangersprengende plateryttere – blir det 6 timer lurveleven over husets to etasjer.

9 GRADER NORD (LIVE)
9 grader nord for ekvator finner vi den eksotiske øyen Sri Lanka, hvor også halvparten av bandmedlemmene stammer ifra. Med instrumenter som bl.a. bambusfløyte og cajon slår de seg løs på ragaer fra A til Å. Musikken deres byr på en blanding av baila, flamenco, carnatisk, bollywood og jazz, og adjektivene energisk, mystisk og rytmisk beskriver konseptet svært godt.
https://soundcloud.com/9gradernord/victoria

MANMADE DEEJAY (DK / Regelbau)
Da grunnloven ble signert back in the days, ble kronprinsen av Danmark valgt til konge av Norge. I år gir vi kronen til den nye danske yndlingen Manmade Deejay som flys inn for å toppe hele greien. Manmade Deejay er en del av musikkollektivet Regelbau, som har gjort seg godt bemerket i Europa det siste året.
https://soundcloud.com/manmade-deejay

+TRE TYPETE TYPER
Simon Alejandro, som spiller musikk med stor kjærlighet for afro/latin/brazil, stiller med nygredd bart og nygravde plater.
En Vanlig Fyr er en ihuggett samler av eksotiske og dansbare plater fra alle de syv hav. Erlend Klette – som har satt sammen stjernelaget – er også i kjent ubeskjeden stil, selvskreven bak spillerne. Man vet hva man når Erlend sty: tjuvtriks og gøyale basslinjer, samt trøkk, trivsel og topp stemning.

CC: 150,-.
Aldersgrense: 20 år.

Til toppen