Søk
Arrangement
Plattform presenterer   Landmark  Klubb


Boklansering: Tone Vigeland "Muster"
Gratis inngang!

Søndag 17. august er siste anledning til å se Tone Vigelands Festspillutstilling i Bergen Kunsthall. Utstillingen har utvidet åpningstid til kl. 20.00.

Kl. 18.30 blir det boklansering med omvisning og boksignering. Introduksjon av Steinar Sekkingstad. Gratis omvisning i utstillingen ved Hilde Marie Pedersen. Tone Vigeland vil være tilstede for signering av bøker.

+ Knalltilbud på medlemskap denne kvelden!

Ved kjøp av medlemskap i forbindelse med plattform får du et gratis eksemplar av Tone Vigeland, Muster, samt medlemskap ut året 2015.

Medlemskapet koster 400 kr, med 100 kr i rabatt for student og honnør. Som medlem får du også en rekke andre fordeler, som: gratis inngang med følge, eksklusive forhåndsvisninger, deltagelse i det tradisjonelle julelotteriet, 10% rabatt på grafiske trykk og editions + mye, mye mer.

Boken "Muster" har blitt realisert i anledning utstillingen, og inneholder nye tekster om Vigelands kunstneriske praksis, samt bred dokumentasjon av utstillingen. Steinar Sekkingstad har bidratt med et omfattende essay om Vigelands arbeider i ”Muster”. I tillegg har kunsthistoriker Karin Hellandsjø skrevet en tekst som plasserer Vigelands arbeid både i en historisk kontekst og et samtidsperspektiv.

Boken inneholder også et informativt nytt intervju med kunstneren, skrevet av Mai Lahn-Johannessen, som ble gjennomført i Vigelands hjem og studio i Oslo like i forkant av utstillingsåpningen. Boken er formgitt av Petri Henriksson fra studioet Blank Blank i Berlin.

Til toppen