Søk
Arrangement
Perfect Sounds Forever: Lee Ranaldo & The Dust (US)   Landmark  Klubb


Det er med stor glede vi kan fortelle at Lee Ranaldo besøker Bergen i april. Sonic Youth-legenden har de siste årene gjort det skarpt med sine soloalbum.
Billetter: www.perfectsounds.ticketco.no /Apollon

Album som både tar vare på gitarkunsten vi kjenner Lee fra, men også viser en annen musikalsk side.
VG skrev med siste utgivelsen som kom for kort tid siden at det var mer Young enn Youth i lydbildet, og vi sier oss enig i både sjangerbytte og kvalitet!
Albumet som kom i år, Last Night On Earth, er med han ferskeste bandbesetning og huser også hans gamle kollega Steve Shelley fra Sonic Youth. Altså kan man si at dette er det nærmeste prosjektet man kommer Sonic Youth om dagen.

Vi er vitne til en plate med deilige gitarrock låter, med spekatulære gitarparti, og det er bare å glede seg til Ranaldo og bandet inntar intime Landmark!

I sine 30 år som aktiv i Sonic Youth, som visuell artist, forfatter, produsent og soloartist er nå kanskje han beste album ute på kred-labelet Matador. Med gjeldende besetning i The Dust har de spilt siden 2012, og allerede vært innom de store festivalene Roskilde, Primavera og Kilbi.
Nå er han klar for Bergen for første gang noensinne med nytt materiale som har vært å finne på flere "best of 2013" - lister.

Til toppen