Søk
Arrangement
Fett/AKKS: Pfemme Records + Sandra Kolstad   Landmark  Klubb


Tidsskriftet Fett og AKKS inviterer deg på 8. mars fest og i år blir det selvsagt ekstra stas fordi vi også markerer at det er 100 år siden demokratiet ble innført i Norge! Og det er fredag!

Sandra Kolstad har laget et bestillingsverk kun for denne kvelden og kommer denne gang også med et bulgarsk kor for å framfør det!

Sandra Kolstad er i ferd med å bli den norske gjør-det-selv-popens frontfigur. Hun debuterte i fjor med albumet CRUX og ble fort sammenlignet med andre kvinnelige pop-auteurer som Karin Drejer, Robyn, Björk og Laurie Andersson. Samtidig har Sandra Kolstad funnet sin helt egen, individuelle stil som skiller henne fra andre i denne tradisjonen.
Kolstad utmerker seg på to fronter: hennes evne til å være både eksperimentell og klassisk, og hennes enorme arbeidskraft og arbeidslyst. Hos Kolstad er både talentet og viljen trygt tilstede.

Fra Gøteborg kommer Pfemme Records som er et energisk og sprudlende liveband og spiller smellfin pop med svenske tekster og smittende pågangsmot.

Det blir djer som spiller opp til svinging av svansen hele kvelden.

Det blir også slippfest på Fett#1 2013.
I dette nummeret av Fett kan du lese om hvordan norske kritikere helst ikke vil ta i feminisme med ildtang når de anmelder Toril Moi. Du får møte Deeyah Khan, som mener vi er så redde for å kritisere ukultur i andre kulturer at vi gjør oss medskyldig i æresdrap. Voldtekter av indiske kvinner har de siste månedene vært mye omtalt i media. Vi ser nærmere på situasjonen bak tabloidoverskrifter, og tar for oss nyansene i indisk kvinnekamp – med et besøk også innom tekstilindustrien og fagorganiseringen. Og så spør vi om hva det sier om vår kultur at det er så mange damer som så gjerne kler av seg i media.


Til toppen