Søk
Arrangement
Konsept X KOSO CLUB   Landmark  Klubb


Konsept X pres. KOSO CLUB DJs Soldal & Piiksigram

25. mai 2019
Kl. 22.00
CC: 100

Konsept X har gleden av presentere Soldal & Piiksigram fra KOSO CLUB, et klubbkonsept fra Oslo med kjærlighet for klubb, kunst og mennesker. KOSO CLUB drives av Soldal, SVANI, Hanneks & Piiksigram.

KOSO CLUB
KOSO CLUB er nyklubb sound. Musikken beveger seg mellom et spekter av riddim, bass og techno. KOSO CLUB er en del av KOSO, som er et artistdrevet kollektiv med fokus på å løfte frem flere kvinner innen kreativ bransje.

I 2017 ble KOSO CLUB kåret til "Årets Beste Klubbkonsept” av Natt&Dag.

Sjekk de ut her:
https://www.facebook.com/kosoclubbing/
https://www.koso.no/club

SOLDAL
Soldal var i Bergen og spilte for oss på Landmark under Konsept Xs lanseringsfest i 2017. Soldal har de siste årene gjort seg bemerket som en av de virkelig spennende og karakteristiske DJene i landet, og har spilt på sentrale utesteder og festivaler rundt om i Norge, Berlin, Paris, Stockholm, Lisboa og København. Musikken hun spiller er eklektisk, rytmisk og bassdrevet, et nøye utvalg av låter som hun perfekt knytter sammen til en rå helhetlig klubb-opplevelse.

Soldal produserer også egne remixer og mashups, hun har gitt ut musikk på Classical Trax, samt laget mikser for blant annet Rinse France, Hotel Radio Paris, Cómeme Radio og for det anerkjente amerikanske plateselskapet Mad Decent. Soldal er også DJ for vogue danserene i Kiki house of Meraki.

Sjekk ut mer på https://soundcloud.com/soldal

PIIKSIGRAM
Piiksigram er ikke ukjent på dansegulvet i Oslo, men det er ikke ofte at hun styrer musikken. Kvalitet trumfer kvantitet og hun leverer bangere hver gang. Forvent en hel del bass, dewbow, riddim, hip hop og så klart noen guilty pleasures. Hør mer på https://soundcloud.com/aleksine

KONSEPT X DJs
Anne Stinessen, Tora Söderström Gaden, Rikke Toska Oppedal & Asbjørg Evydatter sørger for en verdig oppvarming for våre gjester fra Oslo.

VJ Ana Jorge skal skape magisk lysstemning med visuals gjennom kvelden.


Til toppen