Søk
Arrangement
Agenturet: Spielbergs + supp. Stay Young   Landmark  Konsert


CC: 150,-
ID: 20
Dører: 21:00
Billetter: https://agenturet.ticketco.events/no/nb
Spielbergs

Karrierepilen til Spielbergs har pekt rett opp siden den første gangen de tittet mysende ut av øvingslokalet for snart to år siden. 1.februar 2019 slippes det etterlengtede debutalbumet!

Spielbergs er tre erfarne indiehoder fra Oslos undergrunn som slår seg løs med gitarbasert indierock. De har gjort seg godt bemerket her til lands siden oppstarten, og nå har også det store utland virkelig fått øynene opp for Oslo-trioen.

James Parrish og Jay Taylor, som driver det anerkjente Prescription PR i UK, så bandet på Trondheim Calling i fjor. De falt så hardt for Spielbergs at de bestemte seg for å starte plateselskap for å sikre seg bandet før noen andre rakk å signere dem. I vår slapp de Spielbergs’ første utgivelse «Distant Star EP» internasjonalt på sitt nystartede label By The
Time It Gets Dark.

Om ikke lenge vil vi også få høre første smakebitene fra det nært forestående debutalbumet. Dette er spilt inn med Marius D. Hagen og Tord Øverland Knudsen, kjent fra Team Me og The Wombats. Miksejobben er utført av Andreas Westhagen.

Medlemmer:
Mads Baklien - Gitar, bass og vokal
Stian Brennskag - Gitar, bass og vokal
Christian Løvhaug - Trommer

— "We Are All Going To Die" is encased in a relentless soundscape of drums and guitars, owing
its all-encompassing musicianship to shoegaze that is underpinned by a distinctly emo heart.
- The Line Of Best Fit

Stay Young

Stay Young er et band fra Bergen, som har vekket interesse i hjembyen siden debutsingelen Sidewalks som ble sluppet 18 januar. Releasekonsert for singelen ble spilt for et fullsatt Victoria, og byens ledende avis anbefalte bandet på det varmeste. Videre har blant andre Ordentlig Radio og RadioSignal listet låten. Ruben Gran sto for verdenspremiere på P3. Stay Young har ingen planer om å ligge på latsiden. Tre ytterlige konserter er booket i regnbyen, og den nye singelen, Caracas, slippes 8.mars. Bandet har forøvrig spilt inn en hel plate sammen med den renommerte produsenten Anders Bjelland (Hjerteslag, Silja Sol).

Til toppen