Søk
Arrangement
Nattmat DJ Girson + Skankin´ Earl   Landmark  Klubb


Dj Girson sitt konsept der han kombinerer digg musikk med digg mat er tilbake på Landmark i november. I sommer kjørte han to kvelder på rad hvor det var fulle hus fredag og lørdag, og forrige måned ble det nok en flott kveld med fullt dansegulv og eksepsjonelt god stemning!

Billetter: 50,- (100,- etter kl. 24:00)

Her spilles en del obskure låter som er en god del mer 'UK' enn du er vant til å høre ellers. Raplåter fra alle verdens hjørner med en god blanding inspirasjon fra 90-tallets rnb, house, ghetto tech og afro house.

Skankin' Earl
Skankin' Earl, en tredjedel av dj-kollektivet Kids Love Bass, har de seneste årene spilt bassdrevet klubbmusikk på alt fra lugubre klubber i Zimbabwe til de mest etablerte institusjonene i hovedstaden og han har en forkjærlighet for dansemusikk fra alle verdenshjørner. Han spiller det feteste innen house, hiphop, uk garage, afro, ghetto tech, dancehall, grime og alle andre upretensiøse bassfokuserte undersjangre.
I fjor kom hans remix av Dårlig Vane - 2 Blå som du kan sjekke her!


Dj Girson
Han har stått på klubbscenen i snart 10 år og spilt på det som er av klubber og festivaler her til lands. Dj Girson er med andre ord en allsidig type som kan spille det meste, men med hovedfokus på mye bass disse kveldene. Se opp for alt fra bass, rnb, rap, grime, tech, afro house, house, og mer!

Velkommen!

Til toppen