Søk
Arrangement
Agenturet Presents Alfred Hall   Landmark  Konsert


21.00
+20
CC: 220/170 NOK


Vi er glade for å endelig kunne annonsere konsert med Alfred Hall i Bergen igjen! Om du oppdaget bandet da de solgte ut Hulen i 2013, eller i år da de ga ut det nydelige albumet «Since i Saw You»; er Landmark plassen å være fredag 21.september!

Alfred Hall er tilbake for fullt med den dagdrømmende og svevende indiepopen de er kjente for. Deres nye plate av året - «Since I Saw You» har sammen med singlene «So Bright», «Safe & Sound» og «The King of Cape» banet vei for bandet og høstet god kritikk fra et samlet norsk pressekorps. Og det er ikke bare norsk musikkpresse som har trykket Alfred Hall til sitt bryst, musikken deres har blitt brukt i alt fra reklamefilmer for meksikansk øl til traileren for Netflix-serien Derek. Alfred Hall har med andrealbumet «Since I Saw You» fulgt opp debutalbumet «Wilderness» fra 2013 på en nydelig måte.

Bandet sier selv følgende om deres ferske utgivelse: «Since I Saw You» er vårt andre studioalbum og følger «Wilderness» fra 2013. Selv om det sikkert ikke er problemer med å kjenne igjen lyden av Alfred Hall, kan vi garantere at det har vært store forandringer i både lydbilde og tematikk. Vi prøver å være mer vågale og uredde, og vi henter en del inspirasjon fra musikken fra 60-tallet og tidlig 70-tall, musikk vi hører veldig mye på selv. Men selv om vi elsker den gamle og rene lyden av tørre trommer og klang-gitar så er vi også veldig glade i å hive litt synth inn i lydbildet. Alt dette kombinert med rike vokalspor og en knallgod produksjon av Anders Bjelland i Bergen gir et produkt som vi føler er ganske unikt. Vi håper du liker det!"


Til toppen