Søk
Arrangement
B&R med DJ Pika og Multitati   Landmark  Klubb


23.00-03.00
CC: 100 NOK
20 år

28. april inviterer DJ Pika og Multitati til B&R på Landmark, et klubbkonsept med bass og rytme i fokus. Vi spiller Afrobeat, Kizomba, Kuduro, Baile Funk, Dancehall, Latin house, Afrohouse, Zouk, breakbeat, Moombathon ++.

Vi skal lage en klubbkveld uten (lande)grenser, med rytmisk musikk fra alle verdens kanter. Med andre ord blir det gode muligheter for å danse deg både glad og svett. Sexy musikk for sexy mennesker.

Kom og dans med oss

MULTITATI er mest kjent som soulartisten Miss Tati, men når hun tar på seg DJ-hatten og blir om til MULTITATI tar hun deg med inn i et dansbart, rytmisk og hett univers. Med en herlig blanding av afrobeat, afro house, dancehall, baile funk og kuduro skrur hun stemningen hardt opp!

DJ Pika er Ingrid og Asbjørg, en duo som har etablert seg i Bergen de siste årene på flere av byens utesteder. Pika spiller for det meste rytmisk musikk og liker å lage en «global» klubbsfære når de spiller. På Landmark har de tidligere arrangert House of House, men denne gangen går de sammen med Multitati om klubbkonseptet B&R.
https://www.mixcloud.com/P1ka/


Til toppen