Søk
Arrangement
Syke tilstander m/ iLL Tariq Super-G   —  Landmark  Klubb


Blås i By:Larm! Enten du er for blakk, kul, gammel, ung eller rett og slett har en skikkelig jobb er det ingen grunn til å fortvile! Den mateste greien i landet går uansett ned i Bergen når Super-G tar med seg den sykeste kompisen sin, iLL Tariq, og lager en episk fest på Landmark.

Gratis inngang!

Super-G har kokt opp dansegulv fra Kok via BAS-festene til Victoria og istedenfor å spesialisere seg på en type musikk har de spesialisert seg på godstemning uansett hvilket publikum de får. Når de slår seg sammen med DJ iLL Tariq er det liten tvil om at det er deilig bass, guilty pleasures, iced out bangers og dansegulv som blir fokus! Bli med, så kan du også le av tullingene som reiste til Oslo!

SUPER-G:
DJ-trioen SUPER-G leverer basstunge, svette dansegulv og maks i støtet stemning. Med de tre DJene Ice Dogg, MataBonden og Hansa - som spiller sammen, alene eller som duo i ulike konstellasjoner - er du garantert et vilt allsidig utvalg med det aller beste innen rap, trap, grime, RnB, drum 'n' bass og annen musikk de snubler over. SUPER-G bryr seg ikke så mye om musikken er ny eller gammel, obskur eller nummer 1 hits, så lenge det blir bass og fest!

iLL Tariq:
Tariq Hindic aka Syk Tariq aka iLL Tariq er en moderne legende i Bergen. Han har fingrene sine i alt fra performance-kunst til musikkollektivet 10/90, produserer nydelig og syrete pop, rapper og ikke minst så er han en DJ som både utfordrer og pusher publikummet ut på gulvet. Han har tidligere spilt på klubber fra gode gamle Kosmo i Bergen til sagnomsuste Ohm i Berlin, og Super-G gleder seg vilt til å gjøre sitt første klubbset sammen med han!

Til toppen