Søk
Arrangement
Håvard Volden Solo Playdate   Landmark  Konsert


Dører: kl 20
Konsertstart: kl 21

Cc: 100/70,-

Håvard Volden har vært en svært viktig brikke i det alternative musikkmiljøet i Oslo de siste 10 årene.

Han har vært Jenny Hvals trofaste samarbeidspartner siden 2008, han har gitt ut 3 plater med noise rock-bandet Moon Relay, flerarig samarbeid med improlegenden Toshi Nakamura, utgivelse med Muddersten og Nude on Sand på det norske selskapet SOFA, samt turnering over store deler av verden med nevnte prosjekter.

I 2013 ga Håvard Volden ut sin første soloplate «Silence, But» på hans og Jenny Hvals eget plateselskap, Meddle Records.
Nå er Volden klar med ny soloplate som har fatt navnet «Space Happy». Musikken på denne platen er et resultat av opptak gjort over en periode på to år, og begynte med en arvet Tandberg bandmaskin fra 1971 og et orginalbånd med Tom Jones.

Lyden av gitarer, analoge synhter, feltopptak og Jenny Hvals stemme har blitt spilt inn, manipulert og satt sammen til strukturer og låter ved hjelp av analoge båndmaskiner. Disse 11 sporene har blitt «Space Happy».

«Space Happy» låter menneskelig, tilgjengelig og nær samtidig som den sjangermessig stiller seg mellom fri improvisert musikk, låter og klipp som minner mer om lydinstallasjoner.

På konserter spiller Volden en blanding av låter og improviserte strekk. Han bruker elektrisk gitar, synther, trommemaskiner og feltopptak, som igjen går gjennom 2 stk Tandberg båndmaskiner.


Til toppen