Søk
Arrangement
Nattmat DJ Girson + Juicy Charles   Landmark  Klubb


Nattmat er nye konseptet til Dj Girson (A-laget NMG/G-Huset) og JuciyCharles. Girson er veteran på den norske klubb scenen og Juicy sine første 6 mnd som dj i Bergen er allerede legendarisk.Gutta kommer til å slå seg løs og leke med forskjellige sjanger uten å henge seg for mye opp i en ting. Her spilles en del obskure rap låter,en god del mer uk en du er vant til å høre ute, mye speise rap låter fra alle verdens hjørner og slenger du inn nokke bass,90s rnb ,house, ghetto tech og disco in i der har du en eklektisk å fet aften du seint vil glemme.

Dørene åpner 23.00
CC 100,-
ID 20
JuicyCharles: Startet å spille i metropolen Shanghai, noe som har preget stilen hans. Med mangfoldighet innenfor musikksmaken preges settene av tunes fra øst til vest og med en BPM skala fra 70-180. Dere kan regne med varierte bangerz og nye tunes som vil sette fart på dansegulvet.

Girson: Lokal klubbgeneral med 10 år under beltet som en av de beste og mest aktive klubb dj's i Bergen og kanskje hele landet. Girson kan få det til å skje på alt fra store festivalscener til intime, svette kjellere og sjanger og bpm spiller liten rolle da det kun er fokus på god musikk og gode vibber når han spiller.

Til toppen