Søk
Arrangement
DJ Simon Alejandro m/gjester Jungelen   Landmark  Klubb, Konsert


SIMON ALEJANDRO (DJ) /
JUICY CHARLES (DJ) /
GABRIELA GARRUBO (SANG) /
SIGURD WIBE (BEATBOX) /
SURPRISE (RAP) /

CC: 100,-
20 år
Etter en hektisk sommer med spilling på blant annet Dragefjellet Minifestival, Trevarefabrikken I Lofoten og Habitat I Trondheim flytter vår faste DJ Simon Alejandro til Paris I slutten av mnd. (men kommer selvfølgelig tilbake ca 1. gang I mnd. til Jungelen) og inviterer til fire timers varm dansesession på Landmark. For denne kvelden tar Alejandro dere tilbake til konseptet på de første klubbkveldene våre der det ikke bare ble spilt musikk som afro/latin/brasil/karibisk, men og frekke tunes fra sjangre som Grime, Drum & Bass, Dub & Reggae +++.

Med seg på laget har han vokale gjester som norsk-brasilianske Gabriela Garrubo, som burde være et kjent navn for dere etter at hun og bandet ga oss livets konsert på Brasil Spesial I mai. Bergens kanskje beste beatboxer Sigurd Wibe er og en selvskreven del av Jungelfamilien og dukker opp på mikken etter en busy sommer i studio og mye spilling rundt omkring I Norge. I tillegg har vi invitert en raplegende fra Bergen til å joine Garrubo og Wibe – hvem det er får dere se (!!!!!).

En fyr vi lenge har hatt lyst til å invitere med oss er Juicy Charles, som de siste årene har vært på reise i Asia og Sør-Amerika. Det er en glede å ha ham tilbake I Bergen, og ikke minst som DJ denne kvelden, og vi er spent på å høre hvilken ny musikk han har tatt med seg fra utlandet - da han gjør warm up set’et for kvelden mens happy hour holder på frem til midnatt. Mats og gjengen I baren disker og opp en spesialdrink basert på rom! Som vanlig er dette er kvelden for å bringe energien og dansegleden og legge igjen store ego’er hjemme! Boom!

23.00: Juicy Charles + Happy hour!
00.00: Gabriela Garrubo, Sigurd Wibe + Surprice LIVE
00.20: DJ Simon Alejandro

CC: 100,- kr
20 år

Jungelen Spotify: https://open.spotify.com/user/gringojungel/playlist/3HiitXFIFAFRNjltiulcBy

Insta:
jungelenbrgn
simonbrunviking

---------------------------------------------------

Til toppen