Søk
Arrangement
Frk. Jacobsen, Kahuun & Skatebård Åpningsfest   Landmark  Klubb, Konsert


25. mai åpner Bergen Kunsthall utstillinger Festspillutstillingen 2017: Jan Groth og Espen Gleditsch: Polymorphous Magical Substance. Dette kommer vi til å feire med en stor fest med live mini-konsert av Frk. Jacobsen og DJ-sets fra Kahuun og Skatebård.

FRK. JACOBSEN (DK)
Frk. Jacobsen inviterer til et poetisk, åpent og fantasifullt univers. Med stemme, perkusjon og keyboard beveger hun seg fra perkussive mønstre over korte haiku-lignende acappella-stykker til dadaistisk impro, med inspiration fra nordafrikansk pop og javanesisk jaipong-musikk. De siste årene har Anja Jacobsen virket som kreativt kraftsenter i mange forskellige grupper på den københavnske musikkscenen, bl.a. som trommeslager i Selvhenter, leder i Valby Vokalgruppe, komponist i prosjektet Oum, og medstifter av kunstnerkollektivet Eget Værelse.
www.egetvaerelse.dk

KAHUUN
Kahuun har vært en aktiv DJ og servert den beste klubbmusikken i inn- og utland siden 1992. Han har også gitt ut flere plater i både Norge, USA og England, samt remixet artister som Ennio Morricone, Datarock, Butti49 og Ralph Myerz. Sjekk ut ny musikk fra Kahuun på plateselskapene Ploink og Beatservice i tiden framover.
https://soundcloud.com/kahuun

SKATEBÅRD
En gang på nittitallet byttet Bård Aasen Lødemel aka Skatebård ut det å være heavy metal-trommis med rave & techno, og da han i 2000 flyttet til Bergen ble han raskt en viktig del av byens klubbscene. Siden den gang har Skatebård blitt anerkjent produsent langt utover Norge´s landegrenser, han har DJet hele verden over og gitt ut musikk på slike kvalitetslabler som Tellè Records, Luna Flicks, Annie’s Totally, Digitalo Enterprises / Kompakt, Radius Records, Supersoul Recordings, Keys of Life Finland, Luna Flicks, Totally og Sex Tags Mania. Skatebård har en katalog som består av alt fra emosjonell techno, ny-italo og elektro fra en alternativ fremtid, til varm og dampende disco og «skandinavisk-kosmiske» gjentolkninger av ekte Detroit-stil husmusikk. Det siste året har Skatebård turnert i Australia, Vietnam, Japan, Brasil, Russland og over det meste av Europa.
https://soundcloud.com/skatebard


Til toppen