Søk
Arrangement
Super-G Dj´s Fredag Action The Man   Landmark  Konsert, Klubb


Rapperen ACTION THE MAN er en sentral del av den bergenske hiphop scenen, hvor han har vært aktiv siden 1999. Han har utgitt flere ep’er, mixtapes og en rekke musikkvideoer, samtidig er han antakeligvis en av byens yngste konsertveteraner. SUPER-G er DJs: Ice Dogg og Bonden

Billetter: 100,-

ACTION THE MAN
Han leverer en enorm energi på scenen, på alt fra små til store arenaer, og har blant annet varmet opp for internasjonale legender som Devin The Dude og M.O.P

Han er produktiv som aldri før og har nettopp sluppet 4 singler: «Svarte Penger» fra kortfilmen med samme navn, den kritikerroste låten «Spar Meg», og er allerede klar for sommeren med «Goe Vibbar» og nachpiel / hasjpiel med « Fest / Rusproblem ». Disse singlene er en del av det kommende albumet « Altfor Go Form »

Action kommer også til å fremføre flere nye singler som endå ikkje er gitt ut. Du kan kalle det en slags førpremiære.

SUPER-G er DJs: Ice Dogg og Bonden
I løpet av de siste årene har Ice Dogg og Bonden spilt både sammen og hver for seg. De har erfaring fra en rekke av Bergens beste klubbscener, og har i flere år hold gang i det månedlige konseptet «Rap og Sampels» i samarbeid med makkeren Stig Paa. De har arrangert liveshows med bla Klish, PederPederMayne, MYRA, Ganezha, Verk, Espen Horne (Jassbox) og selvfølgelig Action The Man.

De leverer basstunge dansegulv med det aller beste innen hiphop, rap, trap, grime, r&b, funky og drum and bass. Alt fra splitter nytt til gamle klassikere - fra undergrunnen til hitlistene.

SUPER-G backer Action under konserten og tar over energien ut i natten!

Det blir oppvarming i form av unge gate motivatorer:
M1KAL: Ung spiller ifra Landås på sin Entreprenør ting.
Angelo Reira: Rap Artist ifra fjorden som er ute med EP'en "Oi".

Til toppen