Søk
Arrangement
Soft Ride + Dig Deeper Granbar   Landmark  Konsert, Klubb


Runde to for semesteret finner sted 21. januar. Vi er meget klar for å se disse to bandene gjøre det de kan best i skjønn harmoni i hjembyen dagen etter deres splittkonsert på Mono i Oslo. I Bergen er stedet selvsagt Landmark og det blir selvsagt ekstra underholdning med utvalgte plateryttere og jasspådass i kjelleren!

Soft Ride
ble unnfanget høsten 2015 og er soloprosjektet til Bloody Beach-vokalist Arne Håkon Tjelle. Der Tjelles melodier i Bloody Beach ofte er lette, lekne og akkompagnerer nord-afrikanske rytmer, er Soft Ride mer preget av et mørkere, western-inspirert lydbilde, godt støttet av gitartemaer som også drar lytteren i retning svensk psych-rock. Kanskje kan man kalle det indie-western? Med seg i låtskrivingen og produksjonen av et debut-album har Tjelle hatt med seg Øystein Braut (Electric Eye, Dig Deeper). Albumet er spilt inn i Oslo og gies ut på Apollon Records en gang på vårparten. Både konsert og albumslipp bør være noe de fleste kan se frem til, for med et band bestående av nevnte personas, ellers i godt selskap av ringrever som Njål Clemetsen (The Megaphonic Thrift, Electric Eye), Anders Bjelland (Electric Eye, Hypertext) og Raymond Tungesvik (Dig Deeper), er det duket til musikalske eventyr av de sjeldne!

Debut-singelen som kom i september kan snurres her:
Spotify

Dig Deeper
annonserer både EP og album i 2017! Etter 10 junidager i Subsonic Society med produsent Anders Møller har bandet spilt inn en tungvekter av et album. Tenk litt Kurt Vile på sitt mest jamma, litt Lee Ranaldo og en dose Crazy Horse.

"This is an album about escape, distance, travel, search for freedom, loss of loved ones and identity.
An electric road album with a psychedelic prefix. At points taking on an instrumental focus creating spaces beyond basic song structures, at other points narrowed down to dreamy stories of the over mentioned. This is not americana. This one goes out to Europe"

Skiven som kommer i 2017 blir oppfølgeren til det kritikerroste “How You Spend Your Days" (2015) og kvartetten, bestående av Einar Kaupang, Øystein Braut, Raymond Tungesvik og Jørgen Knutsen, har lovet å lette på sløret for hva vi har i vente. Dette skjer med stor sansynlighet lørdag den 21. januar.

Tidligere bragder bes sjekkes ut her.
Spotify
Youtube

Til toppen