Søk
Arrangement
Advanced Language + Foammm Granbar   Landmark  Konsert, Klubb


Granbar tar fatt på det nye året med ny giv og masse spennende band i vente! Aldri for tidlig å begynne og vi sparker igang allerede i uke 2, som alltid på Landmark, denne gang med to knallbra band vi har klokketro på at kommer til å gjøre store fremskritt i 2017!
Billetter: 150,-

I tillegg til konsertene blir det selvsagt gjensyn med assorterte Granbar DJs og avslappende stemning i kjelleren med jazzpådass.

Advanced Language-
har vært kjent et kjent musikalsk holdepunkt på Bergens-scenen en god del år og slapp sitt etterlengtede debut-album "Samples" i 2014. Albumet fikk strålende kritikk i både inn og utland, og var listet opp til flere steder som et av årets beste album (BA, NMHD, Øya). Uttrykksmessig beveger Advanced Language seg innenfor et særegent, drømmende pop-landskap, med enkelte avsporinger, gjerne mest i retning elektronika og psych. Ledet an av Petter Berge og hans harmoniske stemme, godt backet opp av produsent Njål Paulsberg (Young Dreams, The Megaphonic Thrift, Neo Tokyo), sikter Advanced Language igjen mot nye sprell i 2017. Et nytt album er i anmarsj, men før den tid - GRANBAR!

FOAMMM-
I krysningspunktet mellom shoegaze, garasjerock og 90-tallets slacker-rock, finner du et av dagens mest spennende Osloband.
Bandet ble dannet da vokalist og gitarist, Chiara Cavallari trengte en hobby som ikke nødvendigvis innebar å finne seg selv sør for ekvator i haremsbukser og det som verre var. Med seg har hun fått en gruppe likesinnede som i det ene øyeblikket maler frem fløyelsmyk og spøkelsesaktig popmusikk før de i det neste klemmer til med styggvakre støyende tepper av lyd. FOAMMM har siden oppstarten gjort seg bemerket som oppvarming for nevneverdige artister som Holograms, The Cult Of Dom Keller, Dumbo Gets Mad og The Fat White Family. Utvilsomt et band man bør se opp for det kommende året og sansynligvis aller aller først på Landmark i januar!

Kveldens Granbar DJs
SLIMON // SIMEN P
CC. 150,-

Dørene åpner 22.
Foammm spiller 23.
Advanced Language spiller 00.

Vel møtt!

Til toppen