Søk
Arrangement
Urhaug inviterer: DJ Brom & Marieke Mulders   Landmark  Klubb


Gjester fra stadig sydligere breddegrader blir invitert av Urhaug til Bergen og Landmark. Etter vellykkede kvelder med DJ Karima (Oslo) og Solid Blake (København) er turen kommet til DJ Brom fra Køln!

Billetter: 100,-

Som en del av klubbkonseptene Polar og Great News har DJ Brom de siste årene blitt en stadig viktigere aktør i Køln’s klubbscene. Bookingene han har gjort viser hvilket bredt spekter av elektronisk klubbmusikk han fronter og spiller, fra PAN signerte M.E.S.H., UK Bass helten Hodge til vår egne lokale helt Skatebård. I tillegg til å gjøre fester er DJ Brom en dønn solid DJ med evne til å styre settene sine enten inn i venstrevridde kontemporære house-grooves, holde en stø og pragmatisk dansegulvorientert linje, eller en god blanding av de to. Dette har ført til at han spiller fast på renomerte klubber som Landmarks tyske søsterklubb Salon Des Amateurs i Düsseldorf, den tidligere semulegrynsmølla Grießmühle i Berlin pluss en rekke andre klubber rundtom i Tyskland.

Med på laget er Marieke Mulder som varmer opp dansegulvet og resident Urhaug som avslutter kvelden BACK-2-BACK med DJ Brom.

Spilletider:
23:00 - 00:45 Marieke Mulders
00:45 - 02:00 DJ Brom
02:00 - 02:45 DJ Brom & Urhaug

Til toppen