Søk
Arrangement
Knekklectric Tik singelslipp og Klubb Granbar   Landmark  Klubb, Konsert


Vårt kjære moderselskap Tik utvider sin musikalske kolleksjon med et band til, selveste Knekklectric fra Ålesund!

Den 11. juni slipper de sin første singel fra sin andre plate som kommer til høsten og vi kjører oss opp med konsert for å markere denne begivenheten. Etter konserten blir det Klubb med Granbars vanlige DJ line-up til langt på natt!

Knekklectric er kanskje Ålesunds mest sagnomsuste band. De har holdt det gående i en årrekke og er sammensatt av respektable herremenn med pasjon for alternativ rock og en nonchalant holdning til det som liksom er «inn» for tiden. Vel, for oss i Tik og sikkert mange andre der ute, er denne musikken vel innenfor vårt elskede segment og vi gleder oss stort til å jobbe med dem!

Allerede i 2010 kom knekk-gjengen med sin første utgivelse, demoen «Demonstrasjon». Denne ble fulgt opp med singelen «Cuba» i 2013, og «Huske På» i 2014 før bandets første fullengder «Ingenting å melde» kom senere samme år. Med disse godsakene har Knekklectric etterhvert blitt et respektert og godt likt rockeband i Bergens undergrunn.

Bandet spiller finurlig progressiv rock med underfundige tekster på ålesundsdialekt, og har medlemmer fra band som Bloody Beach, Monstereo, MAHOGNI og Alexander von Mehren.

De fem medlemmene har spilt en solid rekke med konserter, og fylte konsertstedet Østre i Bergen til randen under plateslippet tilbake i 2014. Bergens Tidende kalte Ingenting å melde en «lovende debut som viser et ambisiøst og særegent band». Etter to år med nøysomt arbeid med ny plate, bl.a. på hjemlige trakter i Ocean Sound studio, blir Knekklectric igjen aktuell på markedet! 11. juni slippes første singel fra kommende fullengder, «Stolpekontroll» på Tik

Til toppen