Søk
Arrangement
Lamark, Simen Sormo Say, Erlend Klette Lamark på Landmark   Landmark  Konsert, Klubb


Billetter: 100,-

Juni. Det er blitt lyst på kveldene, folk er ferdige med eksamener og vårrengjøring og denslags, og oppi alt kommer min nye singel: Kroppspoesi. Dette må markeres! Jeg har satt sammen et nytt, helt rått band, og i tillegg kommer det to gode gutter, Simen Sormo Say (support) og Erlend Klette (DJ), for å gjøre dette til en kveld for bøkene. Vi sees på Landmark!

LAMARK
Lamarks norskspråklige popmusikk nådde mange gjennom singelen «Alle dama som e fin» i 2013. Året etter fulgte debutalbumet «God nok grunn». Sigurd Lamark og vennene, samlet rundt kollektivet Storgata 6 i Bodø, ble viden kjent for opptredener på alt fra naustloft i Lofoten til Angst Bar i Oslo, fra hovedscenen på Trænafestivalen til P3-scenen på nå nedlagte Hovefestivalen.

Lamark har i sin karriere jobbet med en rekke forskjellige musikere, fra rapperen RSP til indiebandet Kråkesølv. Nylig flyttet han til Bergen og arbeider for tiden sammen med Matias Tellez på Bergen Kjøtt. Nå er han aktuell med «Kroppspoesi». Lamark har her kledt seg i mer urban og beat-basert drakt enn tidligere. Den myke, tidvis snakkende vokalen sender vibber til moderne rnb, samtidig som han fortsatt er tydelig forankret i visesang og indie. Lyrisk tas det også et steg i ny retning, og teksten står fram som noe av det mer erotiske som er å finne i ny, norsk musikk.

Lamark kommer til Landmark med et band bestående av Gaute Terjesson (trommer), Reber Roald Iversen (bass) og Lars Hallaråker (tangenter).

Support: SIMEN SORMO SAY
Simen Sormo Say er en visesanger fra Oslo som slår et slag for inderlighet, kaffe, kjøkkebord av furu, nakenbading, svensker med diablo i park, oppvekstromaner, brillene til eva joly, havet, vampire weekend, morgentimer på dbs på vei til et sted man kan bade og føle seg som en del av en joachim trier-film, påtenning av sultan rammemadrasser, bestemødre, interrail og følelsen av at vi aldri egentlig trenger å være alene.

DJ: ERLEND KLETTE
Mannen med byens smidigste hofter og største smil spiller fra sin mangslungne platesamling mellom og etter konsertene.

Til toppen