Søk
Arrangement
Klubb Teriyaki II: $ushi X Kobe EP-slippfest   Landmark  KlubbCC: 150,-/ 80;- (etter konserten)
Aldersgrense: 18 år!

Lineup:

DJs
Røshak (Pasley Productions)
Niilas (Vibbefanger)
Romskip og Planeter (Nabovarsel/Klubb Klubb)

LIVE
Hester (Vibbefanger)
$ushi X Kobe (Ygmg)

RØSHAK
Røshak er et helt nytt tilskudd på klubbscenen og musikkfronten i Bergen, mystisk kis med rødt skjegg. Han har produsert musikk i flere år og har stor innsinkt innen tung klubbmusikk og hiphop, men det er ikke før nå at han får skinne bak dj-spakene. Det du kan forvente deg er tungt, hardt og rart.

NIILAS
Niilas er et ungt og nytt tilskudd til musikkmiljøet i Bergen. Som både produsent og dj gjør han mye forskjellig, men på teriyaki kan du forvente tunge klubb-beats og skarpe trommer fra høytalerne. Forvent mye fra han fremover!


ROMSKIP OG PLANETER
Romskip Og Planeter er et kjent navn på klubbscenen i Bergen, han har holdt på siden han var 15 år og er en av drivkreftene bak Nabovarsel. Derfor har vi fått denne legenden til å legge klubben ned i bakken med masse bassmusikk, grime, jungle og hiphop er bare noe av det som står på menyen.

HESTER
Kjente travere som spilte på åpningen av Klubb Teriyaki, og siden de gjorde en såpass god jobb inviterte vi de tilbake. Det blir litt annerledes denne gangen derimot, de blir bare tre stykker, kun nye låter og litt mer skrudd opp. Hester V75 blir bare flinkere og flinkere å er absolutt Bergens neste hiphop eksport.

$USHI X KOBE
Det har blitt en stund siden $ushi X Kobe har spilt i Bergen, hvis du ikke vet hvem de er har du sovet i timene.
Vi gleder oss, de gleder seg, dette blir bra.Til toppen