Søk
Arrangement
The Jist + Henrik Koppen + Tove Standal + Elise Austad + Dj Tolga   Landmark  Klubb

THE JIST
Selv om barndomstiden ble tilbrakt på samme tettsted i Norge, startet likevel ikke duoen før de møttes i Oslo 2011. Med bruk av deres felles oppfattelse av det stressfulle urbane liv i Oslo startet duoen å produsere dynamisk, improvisert, støyende elektro-akustisk musikk.

” Faktisk ” normale” lyder er ikke tillatt i det hele tatt, duoen jobber seg inn i en speil-verden som skaper beigistring og interesserer dem. (..)

Natalie minner meg om en kvinnelig Phil Minton, verken hun eller Torgeir begrenser seg til de restrektive forskrifter på ”klassisk improvisasjon.
- Sound projector
https://soundcloud.com/standal-sandtorv

H E N R I K K O P P E N
Henrik Koppen er fødd og oppvaksen i Velsvika, Volda kommune. Han jobbar blant anna med performance, lydkunst, videokunst, maleri, samt skulpturar med meir. Han er også aktuell i andre samarbeidsprosjekt knytta til musikk som til dømes Mapping Oceans og HITYAMAC. Henrik har dei siste åra studert kunst i Bergen og har den siste tida hatt eit lengre opphald i Kiel, Tyskland. (Ein kan lese meir om Henrik Koppen ved å besøke nettsida: http://henrikkoppen.4ormat.com/)

T O V E S T A N D A L
Tove Standal er samtidsdanser utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Etter endt utdanning har hun jobbet i Norge, Finland og Sverige både som danser og koreograf. Hun jobber for det meste med improvisasjon og liker å overraske både seg selv og publikum.

E L I S E A U S T A D
Elise Austad har studert Samtidsdans ved Skolen for Samtidsdans i Oslo, og jobber som freelance danser og koreograf, med base i Bergen. Jobber med krysningspunktene mellom dans, teater og visuell kunst, og er for tiden aktiv med scenekunstkollektivet PAC, i Bergen og gruppen og forestillingen «Ingen poesi», i Oslo.

Til toppen