Søk
Arrangement
ElektrOdysse med NuTeQ   Landmark  Klubb


En elektronisk maratonkveld fra kl 15:00-03:00!
NuTeQ har 19 år bak seg som dj, radiovert og arrangør, og vil denne lørdagen la deg ta del i hans ElektrOdysse - univers. For de uinvidde så er ElektrOdysse - settene et vanvittig forsøk på å kronologisk, tematisk og tempomessig spille seg gjennom historien til elektronisk musikk i løpet av hele tre (!!!) 12-timers sett.

De to første 12-timers rundene ble gjennomført live på Landmark med dogmatiske temporegler (samme tempo pr klokketime), videofremvisning av cover og trivielle fakta via nettressurser som ble projektert på veggene. Denne kvelden loves det nok en elektronisk maratonkveld (kl 15 - 03) med noe visuelt attåt.

De siste 7 åra har NuTeQ også bl.a. drevet publikumssuksessen Definition Of Ill, og han var allerede på begynnelsen av 00-tallet en del av DJ-teamet Floora som ble signet til EMI (som de siste åra har gjennoppstått som audiovisuellt multimediasirkus). Den bergensbosatte bodøværingen har ikke bare en ekstremt bra musikksmak, men er også en av de mest tekniske DJene i landet.


Til toppen