Søk
Arrangement
Tellef Raabe + Sigrid Raabe   Landmark  Klubb


Tellef Raabe + Sigrid Raabe + VJ BN + DJs Emilio, Jacob og Lars (NABOVARSEL)
Billetter: 120,-

Den 24 januar inviterer Tellef Raabe til fest på Landmark, med seg som support har han fått lillesøster Sigrid Raabe, VJ BN og DJs Emilio, Jacob og Lars (NABOVARSEL)!

I 2015 skal Raabe bla. spille på by:Larm og gi ut sin debutplate, da finnes det jo ikke noen bedre måte å starte det hele på enn med en festaften med fullt band, Birk Nygård står for visuals og tre DJer passer på at festen ikke tar slutt før det stenger! ( og ryktene sier at når klokken slår 00 er det også Tellefs bursdag!)

Tellef Raabe har i løpet av 2014 virkelig begynt å vise seg å være en artist å regne med for fremtiden, opptredener på bla Trondheim Calling , Slottsfjell og Øya festivalen har gjort at han har begynt å få mye oppmerksomhet i både Norge og utenfor landets grenser for sin mørke og litt forskrudde folk pop.
Han komponerte musikk til filmen " Å sove med øynene åpne ", teaterstykket " Donér et dikt" , radiodokumentaren " Oskar går til Afrika" på NRK P3 og fikk æren av å åpne 2014s Alternativ Julekalender med sin egenkomponerte "ChUrch", samt slapp singelen " Of Smiths friends".
Puh det står ikke på arbeidslyst og kreativiteten!

Hør Tellef på Spotify her
http://open.spotify.com/artist/0cl1JF3zH25evkTLhTIozF

Med seg denne kvelden har han også fått søsteren Sigrid Raabe som kom som en komet inn på pophimmelen i 2014 med låter som "Two fish" og " Known you forever" som begge ble listet på P3. Sigrid har bestemt seg for å gjøre ferdig skolen og jobber med å lage sin egen debutplate så dette er nok siste sjansen til å se henne live på en liten stund.

Hør Sigrid på spotify her
http://open.spotify.com/artist/4KNaFjstiPC6YMA7WdIgIz


Til toppen