Søk
Arrangement
Julefest med Bloody Beach og Novelty Sounds   Landmark  Klubb


Bloody Beach live og DJs Novelty Sounds
Billetter: 140,- før konserten / 90,- etter konserten

Etter publikumsrekorden på fjorårets Julefest er det en sann glede å invitere til Julefest 2014!

Alt tyder på at årets juleekstravaganza kan bli bedre enn både julaften og nyttårsaften tilsammen, du kan egentlig slenge på påske og St.Hansaften også, for så bra blir denne kvelden! For å sikre oss at vi klarer å levere dette gilde, har Bloody Beach og Novelty Sounds! teamet opp og dannet en julekomite. Sammen skal det pyntes, bråkes, kakes og danses inn i de små timer. Det starter med med julelounging i talevennlig volum og eskalerer utover i takt med alkoholkonsum og trivselsnivå. Det ryktes også at en rødkledd kjenning muligens tar turen (ikke datarock, han andre). Så ta med deg alle du kjenner og bli med på Julefest 2014 du også!


Live: Bloody Beach
Bergensbaserte Bloody Beach spiller tropisk rock med et hint av granbar og orientalsk frokostblanding. Ved å mikse psykedelia, dub, rock, afrobeat og pop har de begeistret publikum i inn og utland. Dette året har de blant annet spilt på Øya og Roskilde. Albumet "Bloody Beach Pirate Radio Presents" ble sluppet denne våren og har fått high fives fra en lang rekke norske musikkanmeldere. Landmark har vaska vegg-til-vegg-teppet og vi har børi ved.


Dj´s: Novelty Sounds!
Helge og Henrik har nå spillt sammen under navnet Novelty Sounds! i snart 9 år, og de er fortsatt forundret over hvor gøy det er. De har regelmessig drasset med seg sin egen vekt i gamle 7"-singler og laget fest på Landmark siden lenge før bybanen var påtenkt.
På menyen står kremen av Soul, Funk, Garage, 60´s og for anledningen storfint besøk fra Bloody Beach, en ekstra dose gammel weirdo psykedelia. Det blir med andre ord lite julemusikk, men god julestemning

Til toppen