Søk
Arrangement
Beach Fossils (US) + Ringo Deathstarr (US)   Landmark  Klubb


Perfect Sounds Forever #3: Beach Fossils (US) + Ringo Deathstarr (US)
Billetter: 200,- + avgift

Kjøp billetter her

Konserten er en del av Perfect Sounds Forever #3 så festivalarmbånd gir adgang til konsertene.

Beach Fossils:
Et av bandene vi har lytta og dansa til de siste åra er det Captured Tracks signerte bandet Beach Fossils, og nå kommer de til festivalen vår som første stoppested før de legger ut på tur i Europa!

Det som startet som Dustin Payseurs soloprosjekt, utviklet seg videre til et full liveband, som er kjent for sine energiske konsertfremføringer av solskinnspop og chillwave. De slapp nylig sitt tredje studioalbum, Clash The Truth, som hentet strålende tilbakemeldelser verden over!

Ringo Deathstarr:
Trioen fra Austin, Texas er mer enn et merkelig bandnavn, og nylig slapp de deres siste plate,Mauve,som scora hele 80% hos Drownded in Sound!

Etter at gitarist Elliott Frazier startet opp i 2005, har bandet vært på turne kontinuerling verden over siden, men aldri innom vestlandshovedstaden, men det fikk vi heldigvis gjort noe med nå!

De spiller høyt og bråkete, eller som sjefen selv sier det "kule poplåter som vi begraver under sinnsyke mengder med lyd". De er kjent for korte, men heftige konserter, og er svært inspirert av The Jesus and Mary Chain, Ride, My Bloody Valentine og andre støyband fra 80 og 90-tallet. Sleng inn en liten dæsj med The Cure og de adskillig nyere The Pains of Being Pure at Heart og vi har et av de beste melodiøse støybanda vi kan oppdrive om dagen!

Til toppen