Søk
Arrangement
FIN Presenterer: Blått Lerret og Skatebård   Landmark  Klubb


Todelt lørdagskveld med filmvisning og intervju arrangert av Blått Lerret, før det blir platesnurring og dansestemning med legendariske Skatebård!
Blått Lerret er en arena hvor det beste av kommende norsk film presenteres. Her får publikum mulighet til å se eksklusive klipp fra filmene, samt overvære intervjuer med filmskapere og skuespillere.

Følgende filmer skal presenteres denne kvelden:

Thrilleren PIONÉR omhandler starten på det norske oljeeventyret. Store forekomster av olje og gass er funnet på norsk sokkel og norske myndigheter ønsker å føre dem i land via en rørledning på 500 meters dyp. Yrkesdykkeren Petter (spilt av Aksel Hennie) er besatt av å være den første på bunnen. Gjester tilstede: Regissør Erik Skjoldbjærg, produsent Christian Fredrik Martin, skuespillere: Stephen Lang (Avatar), Stephanie Sigman (Miss Bala, The Bridge), Jørgen Langhelle Elling, Uno m.fl.), og André Eriksen (Nokas).

Dokumentarfilmen OPTIMISTENE handler om et volleyballag fra Hamar som består av spreke damer i alderen 66-98 år. Til tross for ukentlig trening har ikke damene spilt kamp på 30 år, men nå nærmer det seg. Med en kampstrategi bestående av latter, samhold og hekleblomster følger vi damene i forberedelsene til den store kampen. Gjester tilstede: Regissør Gunhild Westhagen Magnor og produsent Ingunn H. Knudsen.

FOLK SOM FALLER er Gullpalmevinneren fra Cannes 2006 Bobbie Peers sin nyeste kortfilm. I syv korte tablåer ser vi ulike mennesker som faller, bokstavelig og fysisk. Fallet, men også gjenreisningen skildres på en absurd og stilisert måte. Gjest: Regissør Bobbie Peers.

Sesjonen ledes av Jan Harald Landro.

Arrangør: BIFF - i samarbeid med: Bergen Kino, Norsk filmforbund Bergen og Norsk filminstitutt. Velkommen!

Arrangementstart: 18:00

SKATEBÅRD spiller plater resten av kvelden!

CC:50

Til toppen