Søk
Arrangement
Playdate: Spacemonkey og Morning Has Occurred   Landmark  Klubb


Da er det Playdate-avspark! Først ut er bandene Spacemonkey og Morning Has Occurred. Det blir en knasende aften på Landmark, med lokale og nasjonale helter!
Billetter: 80,- (50,- student)

SPACEMONKEY:
Etter lengre tid med prat har musikerne i Spacemonkey endelig funnet tid til å spille sammen. Med en felles interresse for improvisasjonsmusikk og en "gi faen i sjanger" -holdning, utforsker Spacemonkey det musikalske lydlandskapet mellom improvisasjon, dansemusikk, elektronikk og trommemaskiner. Resultatet blir tøff, mørk og distinkt musikk ála 2012, i spennet mellom freebag og tecno i åpen dressur. Morten Qvenild er pianist, keyboardist og komponist, kjent fra In The Country, The National Bank, Solveig Slettahjell Slow Motion Orchestra, Susanna and The Magical Orchestra, og omtales som en av de mest nyskapende og søkende pianister i Norge de siste 10 åra. Gard Nilssen er trommeslager, kjent fra PUMA, Bushman ́s Revenge, Zanussi 5 og Susanne Sundfør og er en av de mest aktive og etterspurte trommeslagerne i Norge om dagen.

Morten Qvenild-tangenter, elektronikk
Gard Nilssen-trommer, elektronikk
(Gjest: Kjetil Møster: Sax)


MORNING HAS OCCURRED:
Medlemmene av bandet begynte å spille sammen da de møtte hverandre på jazzlinja ved Griegakademiet i 2010. Musikken er fritt improvisert, og referer til både samtidsjazz, frijazz og støy. Abstrakte scenarier som varierer fra vakre klanger, til eksplosive og intense strekk. Impulsivt og innbydende!

Natalie Sandtorv - vokal
Marte Maaland Eberson - rhodes
Sebastian Kittelsen - kontrabass
Thore Warland - trommer

Til toppen